Cansel Elçin'e Bulgaristan ödül!

Ünlü oyuncu yönetmenliğini yaptığı filmle ödülün sahibi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Cansel Elçin'e Bulgaristan ödül!

Ünlü oyuncu Cansel Elçin’in senaryosunu yazdığı ve yönettiği 'Melekleri Taşıyan Adam' filmi, Bulgaristan’da düzenlenen Burgas Uluslararası Film Festivali’nde “En İyi Seyirci” ödülüne layık görüldü.



"Melekleri Taşıyan Adam" filmi, daha önce de Hindistan'da düzenlenen 8. Uluslararası Nashik Film Festivali'nde "En İyi Yabancı Film" ödülünü almıştı.



22-28 Temmuz tarihleri arasında Bulgaristan'ın Burgas kentinde düzenlenen Burgas Uluslararası Film Festivali'ne katılan "Melekleri Taşıyan Adam" filmi, festivalden ödülle döndü. Aynı zamanda festivalin en çok izlenen filmi de olan "Melekleri Taşıyan Adam", festival izleyicisinin oylarıyla seçilen "En İyi Seyirci" ödülünü kazandı.



Festival için Bulgaristan'a giden Cansel Elçin, yoğun ilgiyle karşılandı. Burgas'ta 2 gün kalan ve filmin Seagarden Açık Hava Sineması'nda düzenlenen gösterimine katılan Elçin, festivalde seyirci tarafından verilen ödülü kazandığı için çok mutlu olduğunu belirtti. İstanbul'daki yeni sezon proje görüşmeleri sebebiyle dün akşam düzenlenen ödül törenine kalamayan Elçin, görüntülü bağlantıyla katıldığı törende bu ödülün kendisi için çok anlamlı olduğunu, filminin izleyiciler tarafından ödüllendirilmesinin çok özel olduğunu söyleyerek herkese teşekkürlerini sundu. 



Ünlü oyuncu Cansel Elçin'in senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı, Yelda Gürkan'ın cast direktörü olduğu "Melekleri Taşıyan Adam" filminin oyuncuları arasında Serkan Batçı, Ali Erkazan, Tereza Bonaventurova, Kadir Özdal ve Kadir Özübek yer alıyor. Film, çocuk yaşta evliliğe farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin