CANLI YAYINDA SKANDAL: 'KIZIM BEN KIZILBAŞ MIYIM?'

Star TV'de yeni sezonu bugün açan İzdivaç programı bir canlı yayın skandalına sahne oldu. Star TV bu durum üzerine nasıl bir alt yazı geçmeye başladı...

Google Haberlere Abone ol
CANLI YAYINDA SKANDAL: 'KIZIM BEN KIZILBAŞ MIYIM?'


Programı sunmaya yeni başlayan oyuncu Zuhal Topal, 82 yaşındaki damat adayıyla ilginç bir diyaloğa girince olanlar oldu.


Zuhal Topal'ın 42 yaşındaki talibini kabul etmeyen 82 yaşındaki Rahmi Bey’e “Sen erkek olarak 42 yaşındaki bir bayana nasıl hayır diyorsun?” diye sorması skandalın fitilini ateşledi. Rahmi Bey, ağzından ne çıktığını bilmeyen bir konumda, “Kızım ben Kızılbaş mıyım?” şeklinde cevap verince stüdyo bir anda buz kesti. Canlı yayın tecrübesi olmayan Zuhal Topal bir süre olayı kavrayamayarak susup kalınca, reji reklama gitmek zorunda kaldı.


Reklam arasında Zuhal Topal’a durum anlatılmış olacak ki Topal, “Canlı yayın bu, istemeden insanlar ağzından bazı yanlış şeyler kaçırabiliyor. Onun yaşlılığına ve heyecanına verelim. Onun adına özür diliyorum. Kendisi de özür diliyor. Seyircilerimiz haklarını helal etsinler... Böyle bir hata oldu. Rahmi Bey de çok üzüldü. Haklarınızı helal edin diyorum ve özür diliyoruz” açıklamasını yaptı. Star TV ise hemen şu şekilde alt yazı geçmeye başladı: “Konuğumuzun ağzından çıkan yanlış sözden dolayı seyircilerimizden özür diliyoruz”!..


HABERTÜRK

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin