CANLI YAYINDA KILIÇDAROĞLU'NUN FALINA BAKTI

Astrolog Betül Alakır Tv 8’de canlı yayınlanan Günde 8 programında Kemal Kılıçdaroğlu’nun falına baktı ve şunları söyledi...

Google Haberlere Abone ol
CANLI YAYINDA KILIÇDAROĞLU'NUN FALINA BAKTI

Astrolog Betül Alakır Tv 8’de canlı olarak yayınlanan Günde 8 programında Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.


Kılıçdaroğlu’nun açıklama yaptığı saat ve dakikanın yıldız haritasını çıkaran Alakır şöyle dedi:


“Kemal Kılıçdaroğlu, 17 mayıs saat 11.33’te adaylığını açıkladı. Tam o anda gökyüzünde Aslan yükseliyordu. Yani liderlik, yöneticilik simgesi olan burç. Mars da Aslan burcunda. Bu harita onun liderlikle ilgili bir mücadeleye girdiğini adeta mühürlüyor, onaylıyor.


Aslan burcunun yöneticisi Güneş’tir. Güneş de aynı tarihte Boğa burcunda yani sabit bir burçta. Bu da kalıcılık getiren bir durumdur. Kalıcı başarılar getirir. Ancak Kılıçdaroğlu’nun doğum saatini bilmediğimiz için kendi kişisel haritasını çıkaramadım. O yüzden de hangi alanda kalıcı başarı olduğunu bilemiyoruz.


Bu harita liderlikle ilgili girişim için inanılmaz olumlu, destekleyici bir harita. Bu haritadan aklı, zekası ve fikirleriyle hedeflerine odaklanmış, kalıcı amaçlar için hareket ettiği görülüyor.


Ayın konumuna bakınca, duygusal olarak da bu işe kendini adamış bir şekilde, kendinden emin bir şekilde açıklama yaptığını görüyoruz. Onu yıpratacak konular olabileceği, üstüne gelinmeler olabileceği de haritasından anlaşılıyor ama liderlik ve bu konuda açıklama zamanlaması açısından oldukça güçlü bir harita..


Betül Alakır aynı programda sorulan bir soru üzerine, Atatürk’ün de 12 Mart 1881’de doğduğunun tespit edildiğini anlattı. Astrolog ALAKIR, daha önce “Göklerin Bilgeliği” adlı kitabın yazarı ünlü Astrolog Hakan Kırkoğlu tarafından uzun süreli araştırmalar sonucu Atatürk’ün doğum tarihinin 12 Mart 1881 olduğunu ve bununla birlikte Atatürk’ün Balık burcu olduğunu söyledi.


Atatürk’ün yaşadığı önemli tarihlerle bu haritanın tamamen uyum gösterdiğini belirten Alakır, Atatürk’ün duygusal, lider, yönetici ve zeki kişiliğini bu haritanın tamamen yansıttığını sözlerine ekledi.


www.gazetevatan.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin