Canlı yayında gergin anlar!

Milliyet yazarı Kadri Gürsel ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın arasında canlı yayında gergin dakikalar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında gergin anlar!

CNNTürk'te yayınlanan ve Şirin Payzın'ın moderatörlüğünde gerçekleşen Ne Oluyor adlı programda koalisyon ihtimalleri ele alındı. Üç gazeteci bir araştırmacının katılımıyla gerçekleşen programda Milliyet yazarı Kadri Gürsel'in açıklamalarından sonra stüdyoda gergin dakikalar yaşandı.



MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın  kendisine cevap hakkı doğduğunu ifade ederek yayına bağlanmasıyla stüdyoda gerilim tırmandı. 

 



Kadri Gürsel, "Bu beyefendi beni konuşturacak mı? Burada 3 gazeteci konuşuyoruz dışarıdan sözlerimize alınan, rahatsız olan kişi yayına gelirse ya o kişi biter ya biz biteriz. Henüz MHP muhalafet partisi konumundadır kendisinden muhalefet partisi tutumu almasını bekliyoruz fakat MHP daha aldığı oyu doğru değerlendiremiyor olan da HDP'ye oluyor. Devlet Bahçeli buyurun siz kurun iktidarı dedi ve siyasi tatil yaptı." ifadelerini kullandı.



MHP'li Yalçın ise, "Biz bize verilen oyun kıymetine biliyoruz. Genel başkanımızın sözlerini hatırlatmak istiyorum. Olayları farklı anlamlarıyla yorumluyor Kadri bey. Kadri Bey'e soracak değiliz." açıklamasını yaptı. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin