Canlı yayında açıkladı: Mutlu Kaya'nın tedavi masraflarını o isim üstlendi

Şarkı yarışmasına katıldıktan sonra Diyarbakır'daki evinde silahlı saldırıya uğrayan Mutlu Kaya'nın tedavi masraflarını o isim ödeyecek.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında açıkladı: Mutlu Kaya'nın tedavi masraflarını o isim üstlendi

Şarkı yarışmasına katıldıktan sonra Diyarbakır'daki evinde silahlı saldırıya uğrayan Mutlu Kaya, Renkli Sayfalar'a konuk oldu.Evinden canlı yayınla programa bağlanan Kaya, 38 günlük yoğun bakımı ve yaşadığı süreci anlattı. 



Canlı yayına bağlanan Beşiktaş Kulübü Başkan Fikret Orman, Mutlu Kaya'nın tedavi masraflarını üstleneceğini açıkladı.



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Renkli Sayfalar" adlı magazin programında canlı yayına telefonla bağlanarak katıldığı ses yarışmasıyla adından söz ettiren, ardından da uğradığı silah saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın tedavi masraflarını üstleneceği sözünü verdi.



" Mutlu Kaya'nın durumuna duyarsız kalamayan Fikret Orman, canlı yayına telefonla bağlanarak şu ifadelere yer verdi; "Mutlu kızımızın hikayesi beni çok etkiledi. Benim de kızlarım var. Mutlu'nun tedavi masraflarını üstleniyorum. Üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. 25 tanelik fizik tedavi seansını ben yaptıracağım"



Fikret Orman'ın koyu bir Galatasaray taraftarı olan Mutlu Kaya'nın tedavisi masraflarını üstleneceğini açıklamasından sonra sosyal medyada Beşiktaş Başkanı'na övgüler yağdı. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin