Canlı yayında 3 kişiyi öldürdü!

Balıkesir'in Havran ilçesinde dehşet veren olay...

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında 3 kişiyi öldürdü!

6 yaşındaki Ali Saral, ailesiyle birlikte kız istemeye gitti, iki aile arasında tartışma çıktı. Eve dönen Saral, daha sonra kız evini av tüfeğiyle bastı. Katliam yapan cani 3 kişiyi öldürdü, 4 kişiyi yaraladı. Yaptığı katliamı cep telefonu ile kaydederek sosyal medyada paylaştı.



Ali Saral ailesiyle birlikte iddiaya göre Çetinkaya ailesinin evine kız istemeye gitti. Saat 23.30 sıralarında İki aile arasında çıkan tartışmanın ardından Saral ailesi evlerine döndü. Ancak damat adayı Ali Saral, kısa süre sonra av tüfeği ile Çetinkaya ailesinin evini basarak katliam yaptı. Saral’ın tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği Melike Çetinkaya (38), Ebru Çetinkaya (16), Tuncay Çetinkaya (17) yaşamını yitirirken, Gülşen Çetinkaya (27) ve Yasin Çetinkaya (2), Bayram Eren ve oğlu Murat Eren yaralandı.



CEP TELEFONU İLE SOSYAL MEDYADA KATLİAMI YAYINLADI



Cani Ali Saral, gerçekleştirdiği saldırıdan sonra kan gölüne çevirdiği evden görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. 



CENAZELER OTOPSİ İÇİN BURSA’YA GÖNDERİLDİ



Melike, Ebru ve Tuncay Çetinkaya’nın cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yaralılardan Saral’ın evlenmek istediği Gülşen Çetinkaya, Bayram Eren ve oğlu Murat Eren’in Edremit Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri sürerken, durumu ağır olan 2 yaşındaki Yasin Çetinkaya ise Balıkesir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.



Olayın ardından kaçan Ali Saral’ın yakalanması için çalışmalar sürüyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin