'Canım babam, ben baba oldum...'

Baba olan Ali Sunal'dan duygulandıran paylaşım.

Google Haberlere Abone ol
'Canım babam, ben baba oldum...'

Kemal Sunal'ın kendi gibi oyuncu oğlu Ali Sunal baba oldu. Kızını kucağına alan Sunal yaptığı paylaşımla duygulandırdı.



Yeşilçam'ın efsanesi rahmetli Kemal Sunal'ın 42 yaşındaki oğlu Ali Sunal ve eşi Nazlı Sunal ile bebekleri dünyaya geldi. İkili doğum sonrası ilk paylaşımı yaptı.



Kızı Narin'i kucağına alan Ali Sunal, eşi Nazlı Sunal ile bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı.



Sunal, fotoğrafın altına "Canım babam, ben baba oldum; umarım torununu görüp hissediyorsundur! İnsallah senin gibi bir baba bir aile reisi olabilirim. Narinimi seninle büyüteceğim hemen hemen her çocuk gibi..."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Efendim şükür evimize geldik arayıp soran ziyaret eden uzaktan da olsa mutlulugumuzu paylasan herkese binlerce tesekkurler ama musadenizle bikac ozel tesekkurum var. Basta doktorumuz cok degerli @drbildirici 'ye butun surec icin coook tesekkurler  tabiki #MaslakAcibademHastanesi 'ne olaganustu evsahiplikleri icin @oznuryegen @cengizbavbek @keremgursoylu @nilaykolucolak 'a, kusursuz hizmetleri ile bize emegi gecen tum degerli maslak acibadem calisanlarina  dunya harikası kat hemsirelerimiz ve kızımın bitanecik yenidoğan hemsire ablalarına  benim canim bitanem ailemin melegi hayatimin ve nikahimizin sahidi @dr.cankurtaran 'ıma hersey ama hersey icin ama hersey icin  ailem nazlimin anne baba ve kardesi @sehnazkur @bk1954_ basta nazlimi dunyaya getirdikleri icin ve @ker.ku 'ya tum destekleri icin minnetle beraber  canim annem @gullsunal ve hayatim kardesim @ezosunal size ne diyim sizsiz o kadar sey olamazdiki  kucuk enistem @violasterrr ömer'e  Ve ve ve... eşime. Sevgilime. Bana yasattigin bu olaganustu mucize icin ne kadar tesekkur etsem az. Iyi ki varsin hayatimi guzellestiren karım @nazlikurs  Son olarak. Canım babam, ben baba oldum  umarım torununu gorup hissediyorsundur insallah senin gibi bir baba bir aile reisi olabilirim. Narinimi seninle büyütecegim hemen hemen her cocuk gibi... Eksigim varsa kusura bakmayın heyecandandır hepinizi cok seviyorum. Nar bebegin de selamı var 



alisunal (@alisunal)'in paylaştığı bir gönderi (10 Ağu, 2019, 6:53öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin