Canevim kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?

atv'nin sevilen dizisine sürpriz bir isim dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Canevim kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?

Canevim kadrosuna yeni katılan Nalan Örgüt, geçmişten sırlarıyla birlikte gelerek tehlike saçan Hikmet karakterini canlandırıyor... Oğlunun intikamını almak için Elvan’a yıllarca şiddet uygulayan Hikmet, Haksever ailesinin yeni kabusu oldu...



Yayınlandığı ilk günden bu yana atv izleyicilerinin ilgi odağı olan Canevim kadrosuna usta sanatçı Nalan Örgüt de katıldı.



Canevim kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?



Geçmişten gelen sırların en önemli kahramanı, etrafa tehlike saçan, gittiği her yerde olay çıkaran Hikmet, Haksever ailesinin de yeni kabusu oldu.



Elvan’a tecavüz eden Koray’ın annesi olan Hikmet, yıllar önce kayıplara karışan oğlunun intikamını almak için genç kızı esir alıp eziyet ve şiddet uygular. Hikmet’ten kaçıp ailesinin yanına sığınan Elvan’ın karşısına yeniden çıkan bu acımasız kadın, yaptıkları ve geçmişten gelen sırlarıyla Canevim’in en çok ilgi çeken karakterlerinden biri oldu.



Heyecanlı ve duygusal sahneleriyle izleyicilerin gözdesi olan Canevim’in yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler üstleniyor.



Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı Canevim’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin