Çakallarla Dans'ın yazarı ilk kez yönetmen koltuğunda!

Ali Tanrıverdi, 'Amacı Olmayan Grup' adlı gençlik komedisiyle ilk kez yönetmen koltuğunda.

Google Haberlere Abone ol
Çakallarla Dans'ın yazarı ilk kez yönetmen koltuğunda!

'Çakallarlar Dans' serisinin yazarı olarak tanınan Ali Tanrıverdi, 'Amacı Olmayan Grup' adlı gençlik komedisiyle ilk kez yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Çekimleri eylül başına başlayacak filmin yapımcılığını Sugarworkz adına Murat Şeker üstlenecek. Tanrıverdi ve Şeker, ‘Çakallarla Dans’ filmlerinde olduğu gibi ‘Amacı Olmayan Grup’un senaryosunu da birlikte kaleme aldı.



Çakallarla Dans'ın yazarı ilk kez yönetmen koltuğunda!



Ünlü oyuncular sürpriz rollerde



Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Çağla Irmak, Gamze Karaduman, Hakan Bilgin, Hülya Gülşen gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı film, orta sınıfa mensup Çetin ailesinin tek ve hayatta hiçbir amacı olmayan oğlu Onur’un değişim sürecini, babası ve toplumla olan ilişkisi üzerinden anlatan yeni nesil bir komedi.



Şubat 2020'de gösterime girmesi planlanan ‘Amacı Olmayan Grup’ta, ‘Çakallarla Dans’ serisi oyuncuları da sürpriz rollerde karşımıza çıkacak.



Çakallarla Dans'ın yazarı ilk kez yönetmen koltuğunda! - Resim : 2



Youtube’da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan ekipten ilhamla hayata geçirilen ‘Amacı Olmayan Grup’, internetin değiştirdiği sosyal ilişkilere eğlenceli bir bakış atan ve nesiller arasındaki çatışmaya farklı bir gözle bakan yeni nesil bir komedi olarak sezonun adından en çok söz ettirecek projelerinden biri olacak.



Çakallarla Dans'ın yazarı ilk kez yönetmen koltuğunda! - Resim : 3



Gösterim Tarihi: Şubat 2020

Yapım: Sugarworkz / Murat Şeker

Tür: Gençlik Komedi

Senaryo: Murat Şeker & Ali Tanrıverdi

Yönetmen: Ali Tanrıverdi

Oyuncular: Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Çağla Irmak, Gamze Karaduman, Hakan Bilgin, Hülya Gülşen


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin