Çağla Şıkel, hangi markanın reklam yüzü oldu?

Ünlü sunucu ve model, bir mobilya markasının yüzü oldu.

Google Haberlere Abone ol
Çağla Şıkel, hangi markanın reklam yüzü oldu?

Çetmen Mobilya, yeni dönemde yapacağı reklam ve tanıtım çalışmaları için Çağla Şıkel ile el sıkıştı.



Türkiye’nin köklü mobilya markalarından Çetmen Mobilya, yeni reklam yüzü olarak Çağla Şıkel ile bir yıllık anlaşmaya vardı. Yeni marka stratejileri ve söylemleri doğrultusunda oyuncu ve model Çağla Şıkel ile çok verimli bir iş birliği gerçekleştireceklerine inandığını belirten Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Erhan Güngör şunları söyledi:



"Çağla Şıkel ile birlikte çalışacağımız için çok mutluyuz. Yeni dönemimizde müşterilerimize bir mobilya markasından fazlası olduğumuzu göstermek, evlerde bir değişim rüzgarı başlatmak istiyoruz. Çağla Şıkel’in modadan vazgeçmeyen, zevk ve stil sahibi bir anne olması, ayrıca deneyimlerini insanlar ile paylaşarak onlara büyük fayda sağlayan çalışmalara imza atması bu seçimimizde önemli rol oynadı."



Salon, yemek odası, yatak odası, çocuk ve genç odası ürün portföyü ile 57. yılını geride bırakan Çetmen Mobilya, yeni döneminde müşteri portföyünü genişletmeyi ve açtığı yeni mağazalarla birlikte yıl sonuna kadar Türkiye genelinde toplam 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.



Çağla Şıkel, hangi markanın reklam yüzü oldu?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin