Çağatay Ulusoy'un 'Delibal' filmine görkemli gala!

Film, görkemli bir gala ile açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Çağatay Ulusoy'un 'Delibal' filmine görkemli gala!

Ay Yapım imzalı, Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun rol aldığı 'Delibal'ın gala gecesi 20 Aralık Pazar günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde görkemli bir davetle gerçekleştirildi.



Filmin galasına televizyon, sinema ve iş dünyasının ünlü simaları yoğun katılım gösterdi. 25 Aralık Cuma günü gösterime girecek film, galaya gelen konukların büyük beğenisini topladı.



Sanat, medya ve iş dünyasından önde gelen isimlerin bir araya geldiği geceye; Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Tuba Büyüküstün, Onur Saylak, Cansu Dere, Barış Falay, Esra Ronabar, Ertuğrul Özkök, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Begüm Kütük, Kıvanç Kasabalı & Sedef Avcı, Bennu Yıldırımlar, Nihat Altınkaya, Barış Kılıç, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy, Hare Sürel, Meriç Aral, Perihan Ünlücan, Cansu Tosun, Aydan Şener & Ecem Akbin, Melike İpek Yalova, Aslı Orcan, İlkin Tüfekçi, Rıza Kocaoğlu&Eylül Su Sapan, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Tansu Taşanlar, Batuhan Ekşi, Erkan Avcı, Sema Öztürk ve Can Gürzap gibi pek çok ünlü isim katıldı.

"Çağatay Ulusoy'un 'Delibal' filmine görkemli gala!" Galerisine Göz At



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin