Çaba Derneği 8. Geleneksel Alışveriş Şenliği başlıyor!

Çaba Derneği, gelirini sosyal sorumluluk ve eğitim projelerine aktarmak üzere her yıl düzenlediği Alışveriş Şenliği başlıyor...

Google Haberlere Abone ol
Çaba Derneği 8. Geleneksel Alışveriş Şenliği başlıyor!

Toplumun ihtiyaç duyulan her alanında gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile bugüne kadar pek çok projeye imza atan Çaba Derneği’nin gelenekselleşen kermes etkinliği bu yıl 8. defa düzenleniyor. Kermes, 08 ve 09 Mayıs tarihlerinde Four Seasons Hotel Bosphorus’da Türkiye’nin önde gelen markalarının yoğun katılımıyla gerçekleşecek.



Dernek Başkanı Özlem Zehebi, yönetim kurulu üyeleri ve tüm Çaba gönüllüleri ev sahipliğinde, ünlü isimlerin markalarının da yer aldığı 150’yi aşkın markanın standı kurulacak.



Çaba Derneği’nin gelenekselleşen Alışveriş Şenliği, Hello Dergisi’nin ünlülerle düzenleyeceği röportajlar,  Akvaryum Florya’nın çocuklar için düzenleyeceği renkli aktiviteler, Orçun Orakçıoğlu’nun “Hayal Et” isimli kitabının lansmanı ve Radyo D’nin müzikleri eşliğinde gerçekleştirilecek. UBER’in CABA2017 kodu ile oluşturulan hesaplar ıüzerinden yapılan ulaşımların bir kısmı da derneğe bağışlanacak.



Dünya'nın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek kermesten elde edilecek olan gelir; 16 derslik, 3 Çaba Çam Anasınıflık “Elazığ Çaba İlkokulu Projesine aktarılacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin