Bütün kadınlarını bir karakterde topladı

Bircan Usallı Silan yeni kitabının heyecanını yaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bütün kadınlarını bir karakterde topladı

Gazetecilik mesleğinin ardından menajer ve basın danışmanı olarak hayatına devam eden Bircan Usallı Silan yeni kitabının heyecanını yaşıyor. Daha önce yayımlanan portre kitaplarıyla çok ses getiren Silan, ilk kez bir roman ile okuyucularıyla buluşacak. Silan’ın yeni kitabı 'Ve Aslında Bütün Senler Ben' Epsilon Yayınevi’nden çıkarak raflardaki yerini aldı.



Silan, kitabının nasıl bir hikayeyle ortaya çıktığını; ‘’Kitabın kahramanı Sezin’i yazarken içimde ne kadar çok kadın olduğunun farkına vardım. Onun için kitabın adı ‘’Ve Aslında Bütün Senler Ben’’ oldu” diyerek özetledi. Yazar, Sezin’in duygu karmaşasını ise şöyle tanımladı: ‘’Çılgınlık, neşe, hüzün, ego, özgüvensizlik, ölüm, yaşam, galibiyet, yenilgi, hicaz şarkı, rüzgar, fırtına, beklenip de gelmeyen, dua, beddua, şahdamarı, bayram yeri, cehennem meydanı… Saklı bin bir duygu gibi hep içimdesin sen. Ve aslında bütün Sen’ler Ben.’’ Romanda, dışarıdan hayatı gayet normal görünen evli ve çocuklu bir kadının gerçek dünyası ve kafasında yaşadığı gelgitler anlatılıyor.



Bütün kadınlarını bir karakterde topladı



Bu kitabın bir başka özelliği de elbette, hepimizi sarıp sarmalayan pek çok şarkının akış içinde sözsel olarak yer alması. Bu şarkılar için özel olarak oluşturulan liste de okurlar için spotify üzerinden paylaşılacak.



Türkan Şoray, Fliz Akın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik’in söyleşilerinden oluşan ‘Dört Yapraklı Yonca’, Belgin Doruk’un hayatını anlatan ‘Acı Dolu Yıllar’, Nilüfer’in hayatını anlatan ‘Hepsi Bu’ ve oğlu Umutcan için yazdığı ‘İyi ki Annenim’ gibi kitaplarıyla  tanınan  Silan ‘’Yazmak benim hayatımda; nefes almak, sevmek, üzülmek, sevinmek, gülmek, ağlamak, şefkat istemek, şefkat vermek kadar vazgeçilmez bir duygu.’’ diyerek yazarlıkla ilgili duygularını belirtti.



Bütün kadınlarını bir karakterde topladı - Resim : 2Bütün kadınlarını bir karakterde topladı - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin