Büşra Develi 'Mehmed' dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinin ilk görüntüleri dün akşam görücüye çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Büşra Develi 'Mehmed' dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

Kanal D'nin merakla beklenen iddialı dizisi 'Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin ilk tanıtımı dün akşam görücüye çıktı. O3 Medya’nın imza attığı dizinin ilk teaser’ı büyük beğeni topladı.



Cevdet Mercan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu ise Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı “Mehmed”in son olarak iki başrol kadın oyuncusunda değişikliğe gidilmişti. Yeni senaristin gelişiyle beraber bazı karakterlerle ilgili yenilikler yapılmış, bazı roller senaryodan çıkarılmıştı.



Çiçek karakterine hayat veren Seda Bakan’ın yerine Büşra Develi ile Hatice karakterini oynayan Selin Demiratar’ın yerine de Hazal Filiz Küçükköse ile anlaşılmıştı. Ancak iki güzel oyuncunun da birinci bölümden itibaren farklı karakterlerle ekibe dahil olduğu öğrenildi.



Büşra Develi “Mehmed” dizisinde Helena, Hazal Filiz Küçükköse ise daha önce Leyla Tanlar’ın adının geçtiği Melike rolü için el sıkıştı. Öte yandan Sedef Avcı’nın da Bayezıd’in annesi Gülbahar Sultan rolüyle dizinin ikinci bölümünden itibaren seyirci karşısına çıkacağı ifade edildi.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin ilk tanıtımı yayınlandı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin