Burcu Özberk ile Alper Saldıran hangi proje için yeniden bir araya geliyor?

Özberk ve Saldıran, Badem Şekeri filminde birlikte rol almışlardı.

Google Haberlere Abone ol
Burcu Özberk ile Alper Saldıran hangi proje için yeniden bir araya geliyor?

Ağustos başında FOX'ta ekrana gelen başrolünü Burcu Özberk ile Alper Saldıran'ın paylaştığı "Badem Şekeri" isimli TV filmi seyirciden büyük ilgi görmüştü.



Yapımcı ve kanal, Aydın Bulut'un yönettiği projenin sevilmesi üzerine devam kararı aldı. İlk filmi Çanakkale'de çekilen TV filminin ikincisinin hazırlıklarına başlandı. Şu günlerde cast çalışmaları yapılan filmde yine Özberk ve Saldıran başrolde olacak.



Bu sezon çok sayıda dizi ve film teklifi alan Burcu Özberk, Badem Şekeri'nin ardından Konya'daki "Direniş Karatay" filminin çekimlerini geçen günlerde tamamlamıştı. Genç yıldız, şimdi yeniden Badem Şekeri'ndeki Delice köyünün güzeli Ayşe rolüne devam edecek. Proje için FOX'la 4 filmlik anlaşma yapıldığı öğrenildi.



Filmin doktor Mehmet'i Alper Saldıran'ı ise önümüzdeki günlerde yoğun bir tempo bekliyor. Ünlü oyuncu hem film çekimlerini, hem de Menderes Samancılar, Tuba Ünsal ve Sercan Badur'la oynayacağı "Kürk Mantolu Madonna" adlı tiyatro oyununun çalışmalarını birlikte yürütecek. Öte yandan "Badem Şekeri"nin devam filmlerinde Efe Deprem'in de rol alacağı öğrenildi.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin