Burçin Terzioğlu'ndan ayrılık sonrası yeni imaj!

Ünlü oyuncu, katıldığı galada yeni imajıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Google Haberlere Abone ol
Burçin Terzioğlu'ndan ayrılık sonrası yeni imaj!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, katıldığı galadaki derin dekolteli elbisesiyle ve yeni imajıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.



Geçtiğimiz günlerde İlker Kaleli ile ilişkisini sonlandıran Burçin Terzioğlu, Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız'ın (The Protector) prömiyerinde cesur dekoltesi ve yeni imajıyla dikkat çeken isimler arasında yer aldı.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Dün gece bana yine sihirli eller dokundu Her zaman kendimi iyi ve güzel hissettiren süper insanlar.Hep mutlu ayrıldım yanınızdan. @erhandelen @hamiyetakpinar Çok teşekkürler Kaç gün kalmış olursa olsun,ne istediysem hayır demeyen ve yetiştiren ,beni şımartarak bol alternatifli çalışan şahane ekip. Başta @tuvana_buyukcinar olmak üzere @seldasoylemez @nilaytan Size ba yı lı yo rum Hepiniz benım uğurumsunuz. Çok çok çok teşekkurler.  #tuvanam #netflix #netflixturkiye #protector #hakanmuhafız #2.sezonsizlerleyim



burcinterzioglu (@burcinterzioglu)'in paylaştığı bir gönderi (5 Ara, 2018, 11:56ös PST)






'İmaj değiştirdi'



Prömiyerden fotoğrafını "Dün gece bana yine sihirli eller dokundu" diyerek sosyal medyada paylaşan Terzioğlu'na, 'Ayrılık sonrası imaj değiştirdi' yorumları yapıldı. Geçtiğimiz günlerde İlker Kaleli ile ilişkisini sonlandıran Burçin Terzioğlu ise cesur dekoltesi ve yeni imajıyla dikkat çeken isimler arasında yer aldı.



Prömiyerden fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Terzioğlu'na, 'Ayrılık sonrası imaj değiştirdi' yorumları yapıldı.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 




 

 


burcinterzioglu (@burcinterzioglu)'in paylaştığı bir gönderi (3 Ara, 2018, 3:07öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin