Burak Özçivit ile Fahriye Evcen düşman çatlattı!

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, hayatlarının en anlamlı imzasını attıkları 2017'yi Almanya'da uğurladı.

Google Haberlere Abone ol
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen düşman çatlattı!

Ünlü çift, önceki gün sabah saatlerinde Fahriye Evcen'in babaocağı olan Almanya'ya gitmek için havalimanındaydı. Sevenleri ünlü çifti Düseldorf uçağında görünce çok heyecanlandı ve Fahriye - Burak çiftini adım adım görüntüledi. Uçuş işlemleri sırasında ünlü çiftin el ele, zaman zaman da kol kola olması dikkat çekti.



Burak Özçivit ile Fahriye Evcen düşman çatlattı!



Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in hafızalara kazınacak özel görüntüsü ise uçağa bindiklerinde yaşandı. Fahriye Evcen başını eşinin omzuna koydu ve yolculuğunun büyük kısmını böyle tamamladı. İki ünlü oyuncunun fanları ise bu romantik anları cep telefonlarına kaydederken çifti rahatsız etmemeye büyük özen gösterdi. Kerem Bürsin'le başrolü oynadığı son filmi “Canfeda”nın çekimlerini tamamlayan Burak Özçivit, böylece Almanya tatilinde kısa bir mola vermiş oldu.



Burak Özçivit ile Fahriye Evcen düşman çatlattı! - Resim : 2



Burak Özçivit’in aynı zamanda filmlerinde uygulayıcı yapımcı olarak görev yapan babası Bülent Özçivit de yılbaşı gecesi tam kadro aile yemeğindeydi. Özçivit ailesinin yılbaşı yemeğini Burak Özçivit’in üzerine titrediği kızkardeşi Burçun Ahmet sosyal medya sayfasından yayınladı.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin