Bülent Ersoy’a 'Köpeğin önüne koysan yemez' davası

Modacı Gülşah Saraçoğlu, Diva'ya 100 bin liralık tazminat davası açtı.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Ersoy’a 'Köpeğin önüne koysan yemez' davası

Takılarıyla ilgili yorum yapılan Kanal D'de yayınlanan Özge Ulusoy'un sunduğu Magazin D programına telefonla bağlanan Bülent Ersoy’un, “Benim elbise taşıyıcılığım olmasa o diktiğin elbiseleri köpeğin önüne koysan yemez” dediği ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, 100 bin liralık tazminat davası açtı. Gülşah Saracoğlu “Ben asla davalının takıları ve kıyafetleriyle alay etmedim ve sahte olduklarını iddia etmedim. Bizzat onu övdüm” dedi.



'Kadınlık onurunu zedeledi'



Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davanın dilekçesinde modacı Gülşah Saraçoğlu’nun, 16 Ocak’ta “Magazin D” adlı programa konuk yorumcu olarak katıldığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi: “Program sunucusu Gülşah Saraçoğlu’na Bülent Ersoy’un kıyafeti ve takılarıyla ilgili yorumda bulunmasını istedi. Müvekkil de, ‘Bülent Ersoy dünyada eşi benzeri olmayan birisi. Kıyafeti çok işçilikli ve güzel’ dedi. Ersoy’un takılarıyla ilgili olarak ise ‘Yani arada bijularla kullanılıyor ama onun her şeyi gerçektir, öyle söylüyor kendisi. Her zaman söylüyor benim mücevherlerim gerçek. Ee tabii görkemi şaşaayı seviyor. Ona da çok yakışıyor’ diye konuştu. edi. Bu yorum üzerine programa telefonla bağlanan Bülent Ersoy, ‘Tabii gerçekse diye bir ifade kullandı. Bu hanıma soruyorum. Taş uzmanı mı kendisi? Sen kim oluyorsun çocuğum? Sen önce kendi mesleğini yap, sonra benim taşlarım üzerinde değerlendirme yap. Benim elbise taşıyıcılığım olmasa o diktiğin elbiseleri köpeğin önüne koysan yemez…” diye konuştu. Bülent Ersoy ertesi gün yine bir başka kanalda yayınlanan programa bağlanarak benzer sözler sarf etti. Ayrıca zamanında müvekkilim Gülşah Saraçoğlu’nun Nükhet Duru’yla bir göz odada beraber yattığı imasında bulundu.”



Gülşah Saraçoğlu’nun avukatı, davalının Nükhet Duru’yla bir göz odada yattığı şeklindeki söylemiyle müvekkilini cinsellik anlamında rencide ettiğini ve kadınlık onurunu zedelediğini dava dilekçesinde anlattı.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin