"Bülent Ersoy’la 1 milyon dolar verse de bir daha çalışmam"

Cine5 ekranlarında yayınlanan programa konuk olan Hakan Akkaya'dan çok konuşulacak açıklamalar.

Google Haberlere Abone ol
"Bülent Ersoy’la 1 milyon dolar verse de bir daha çalışmam"

Cine5 ekranlarında Esin Övet ve Savaş Özbey’in sunduğu “İsmi Lazım Değil” programına ekranların sivri dilli sunucusu Hakan Akkaya konuk oldu. 



Programda Savaş Özbey’in ekranlarda sevilmesinin sırrını sorması üzerine “sırrının ekran önünde ve arkasında hep aynı insan olması” diye cevap veren Akkaya “ünlü olmak tehlikeli bir şey. Benim egom çok yüksektir. 5-6 sene önce olsaydı beni indirirlerdi. Ama  ben çok törpülendim, kendime geldim“ dedi. Bugün Ne Giysem” programında diğer sunucu arkadaşlarıyla zaman zaman yaşadıkları tartışmaları “kurgu mu?” diye soranlara “Her an bir elektrik var orada”  diyerek cevaplandıran Akkaya’ya Esin Övet  “Gerçekten Çağla Şıkel’i ağlattın mı?” diye sorunca  “Hayır ben ağlatmadım. Çağla’nın oğlu Kuzey hastaydı. Yarışmacının çocuğunu görünce ağlamaya başladı. Ama her şey bana kalıyor” diye cevaplandıran sivri dilli sunucu yarışmadaki partnerleri Çağla Şıkel, Özge Ulusoy ve İvana Sert’i çok sevdiğini de söyledi. Programın yeni döneminde yer almayı düşünmediğini anlatan Hakan Akkaya yeni projelerle ekranlarda olmayı istiyor.

 

“Yeni projem şarkıcı Alişan”



Moda sektöründeki çalışmaları ve televizyon programının yanı sıra  yepyeni bir projeye de imza attığını anlatan Akkaya ünlü şarkıcı Alişan’a da yeni albümünde imaj çalışmalarında moda danışmanlığı yapmış. “Şimdi bambaşka bir işe girdik. İlk projemiz Alişan’dı. Alişan ilk geldiğinde “Ben sana kıyafet yapmam, parlamayan bir takımın yok. Sahnede kıyafetin parlak olmayınca sesin iki oktav az mı çıkıyor” dedim. Alişan’ı çok seviyorum ama işse mevzubahis canavarım. Haziran’da yine ünlü bir popçumuza müthiş bir şey yapıyoruz. Çok  ünlü bir popçumuz ama ismini söylemem” diyerek yeni projesi ile ilgili ipucu verdi.

 

“Demet Akalın seçtiği şarkılar kadar doğru kıyafetler seçemiyor”



“Sanatçılar nasıl giyiniyor?” sorusu üzerine ünlü isimlerin giyimlerini tek tek değerlendiren Hakan Akkaya “Bengü’nün kalbi güzel ne giyse oluyor, hayatımdaki beş insandan biri” diyerek yakın arkadaşı ile ilgili beğenisini paylaşırken, Demet Akalın’ın giyim tarzını eleştirdi. “Demet Akalın da eski arkadaşımdır, çok severim. Ama Demet maalesef seçtiği şarkılar kadar doğru kıyafetler seçemiyor. Sadece kıyafet olarak değil, bu iş bir bütün saçından makyajına kadar resme öyle bakıyorum” dedi. Akkaya “Benim şarkıcı olarak her zaman çok iyi giyiniyor dediğim pek yok ama Derin Mermerci ve Hande Ataizi çok iyi giyinir, tarzları vardır” diyerek beğenisini paylaştı. Ünlü assolist Petek Dinçöz’ün de giyim tarzını değerlendiren Hakan Akkaya, “Petek Dinçöz’ü hiç tanımıyorum. Hep şunu düşünüyorum, bu kadar güzel bir kadın nasıl olur da kendini olduğu gibi gösteremez. Senin ruhun neyse o olursun. Assolist olunca Bülent Ersoy gibi giyinmeye gerek yok kendi tarzın olması gerekiyor” dedi.

 

“Bülent Ersoy’la 1 milyon dolar verse de bir daha çalışmam”



Esin Övet’in “Çalışmam dediğin sanatçı var mı? diye sorması üzerine “Bülent Ersoy” diyerek cevap veren Hakan Akkaya, aralarında ki küslüğün devam ettiğini anlattı. “Hala barışmadınız mı?” diye sorulunca da “Barışmam niye barışayım ki. Onun için hazırladığım kıyafetlerin hala parası gelmedi. 8 parça kıyafet yapıldı. Benim kıyafetlerimi giyip, albüm kapağına ismimi yazdı. Ben duygusal bir insanım. Bülent Ersoy’un belki haberi bile yoktur ama menajeriyle yazışmalarımız var. Bülent Ersoy gibi bir kadın benimle para konuşmaz ki, onun için konuşan insanlar var. Ben burada Bülent Ersoy’a değil ekibine söyledim. Yoksa Bülent Ersoy’a elbise yapmak gururdur. Bu güne kadar dünyanın elbisesini giymiş. Zeki Müren ve Bülent Ersoy elbiseleri inanılmaz elbiselerdir. Karşılaşabiliriz, konuşabiliriz ama bir daha çalışmam. Bana 1 milyon dolar ödese de çalışmam” diyerek Bülent Ersoy’la aralarında yaşadıkları sorunu anlattı.

 

Kıvanç Tatlıtuğ sayesinde Ortadoğu’da çok tanındım”



Kıvanç Tatlıtuğ’un hayatında önemli bir yeri olduğunu belirten Hakan Akkaya’nın ilk çalışmalarından biri “Kıvanç Tatlıtuğ’un gardırobu” olmuş.  “Bugün Ne Giysem” programından sonra Ortadoğu’da çok tanınıyorum. Bir de Kıvanç Tatlıtuğ benim ofisimin ilk projesidir. Kıvanç Tatlıtuğ  dolayı da Ortadoğu da çok tanındım. Kıvanç’ın adını duysunlar seni el üstünde tutuyorlar. Kıvanç’a önce Grease müzikaline kostüm yaptım. İlk işim Kıvanç Tatlıtuğ’un gardırobunu yenilemekti. Evine gittim. Giyinme odasında “beni yalnız bırak” dedim. Bir şeyler dikmeye başlamıştım, hazır  aldıklarım da oldu. Olan kıyafetlerini ayırdım. Birlikte alışverişe çıktık, takım elbisesinden günlük kıyafetlerine her şeyi aldık” diyerek yakışıklı oyuncu ile çalışmasını anlattı.

 

Önder Açıkbaş’ın yaptıklarını komik bulmuyorum”



Bir televizyon programında Önder Açıkbaş’ın kendisine benzer bir karakteri canlandırması ile ilgili düşüncelerini sorulması üzerine Hakan Akkaya “Ben bunu korkunç buluyorum. Yaptığı şeyi komik bulmuyorum. Kendisiyle en çok dalga geçen benim. Önder’le hiç tanışmıyorduk, bir gün ofise geldi, konuştuk, rahatsız olduğumu söyledim. “İstersen kaldırayım” dedi, istemedim. İlk gününden beri bunu mu yaparsın senin izlenmek için bu kadar mı  bana ihtiyacın var. Bir taraftan gururumu da okşuyor. Hatta 10-12 bölüm kıyafet de yolladım ama artık yollamıyorum. Bir de beni konuk istiyor. Orada benim benzetmelerimi abartmalısın ben öyle yürümüyorum, öyle dans etmiyorum. Komedi daha farklı bir şey. En son izlediğimde ben programda sabittim. O kanal bana para ödemeli, her hafta ben varım. Eskiden nazar boncuğu takılırdı, şimdi beni koyun program devam ediyor” diyerek cevap verdi.  

 

“Kaprisleri yüzünden Türk mankenlerle çalışmıyorum”



Defilelerinde genellikle yabancı mankenlerle çalışmayı tercih eden Hakan Akkaya “Defilelerimde Türk isimlerle çok çalışmıyorum. Yabancı mankenleri tercih ediyorum. Kapris en sevmediğim şeydir bu yüzden Türk modellerle çalışmıyorum” dedi. Tuğçe Kazaz’ın tesettür defilelerine çıkması ile ilgili haberlere ise “Manken zaten askıdır. Tuğçe Kazaz önemli bir manken. Şalvar da giydirebilirsin, türban da taktırabilirsin. Çıkan haberler, bizimkilerin oradan başka bir haber çıkarmasıdır” diyerek yorum yaptı. Türkiye’de beğendiği mankenlerin sorulması üzerine cevap veren Akkaya “Manken olarak beğendiğim 6-7 isim vardır. Güzide Duran, Çağla Şıkel’lerin döneminden sonra bir tek Özge Ulusoy çıktı” diyerek Türk mankenlerle ilgili düşüncelerini paylaşan Akkaya mankenlikten moda editörlüğüne geçen isimleri de “Açtığın dekolteyle ikoncan olamayacağın gibi sadece vintage giyerek modayı en iyi bilen olamazsın” diye eleştirdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin