'Bugüne kadar hep ailenin cici kızıydım...'

Yıldız Asyalı, Elif dizisinde canlandırdığı 'Rana' karakteriyle dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
'Bugüne kadar hep ailenin cici kızıydım...'

Kanal 7'de ekrana gelen Elif isimli günlük dizinin sevilen oyuncusu Yıldız Asyalı, canlandırdığı 'Rana' karakteriyle dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.



Elif dizisinde Rana karakteriyle ilk kez bir kötüye hayat verdiğini ifade ederken bu rolü oynamaktan da haz aldığını dile getirdi. Bir metresi canlandıran ve çeşitli entrikalarla arzularına ulaşmaya çalışan Rana karakteriyle Yıldız Asyalı, bu güne kadar izleyici karşısında oynadığı roller dışında farklı biri olarak çıkması da yadırganmadı.



Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Yıldız Asyalı “Bugüne kadar hep ailenin cici kızıydım, Elif dizisinde böyle bir rol beni heyecanlandırdı ve sevindirdi. Oyunculukta farklı karakterler oynamak her oyuncunun arzusudur, tanındığım karakterin dışında bir rolle kabullenip taktir görmekte benim kendime güvenimi zirveye çıkardı” dedi. Konservatuar mezunu olan olan başarılı oyuncu artık kemanına da önem vereceğini ve müzik dünyasına da yeni çalışmalarla döneceğini ifade ederken oyunculuk ve müziği birlikte devam ettireceğini vurguladı.



'Bugüne kadar hep ailenin cici kızıydım...'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin