'Bu yazın en tatlı dizisine hazır olun'

Benim Tatlı Yalanım'ın oyuncularından Ahmet Saraçoğlu rolünü anlattı.

Google Haberlere Abone ol
'Bu yazın en tatlı dizisine hazır olun'

O3 Medya imzalı, başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı Star’ın yeni dizisi 'Benim Tatlı Yalanım'ın oyuncularından Ahmet Saraçoğlu, rolünü anlattı.



Üç çocuğuna hem ana hem de baba olan Şevket karakterini canlandıran Ahmet Saraçoğlu ‘Herkesin ailece izleyebileceği sıcacık, samimi ve tatlı bir hikaye anlatıyoruz’ dedi.



'Bu yazın en tatlı dizisine hazır olun'



13 Haziran’da izleyici ile buluşmak için gün sayan ‘Benim Tatlı Yalanım’ dizisinde Suna (Aslı Bekiroğlu), Rafet (Sadi Celil Cengiz) ve Saniye (Aslı İnandık)’nin fedakar babası Şevket, aile yadigarı kahvehaneyi işletmektedir. Babacan yapısı nedeniyle o sadece çocuklarının değil mahallelinin de babasıdır. Canlandırdığı Şevket Baba’nın kadirşinaz, hakkaniyetli ve yalandan nefret eden bir adam olduğunu söyleyen Ahmet Saraçoğlu, ‘İzleyici unutulmaya yüz tutmuş ahilik geleneğini ve yardımsever esnaflığı Şevket Baba ile yeniden hatırlayacak’ dedi.



'Bu yazın en tatlı dizisine hazır olun' - Resim : 2



Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı ve Murat Taşkent’in kaleme aldığı “Benim Tatlı Yalanım”, dizisi sıcacık hikayesi ile kalbinizi fethedecek.



'Bu yazın en tatlı dizisine hazır olun' - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin