Bu sözler kavga çıkarır! Oyuncu, meslektaşlarını böyle bombaladı!

ABD'li aktör George Clooney, Esquire dergisinin son sayısına verdiği röportajda meslektaşları Russell Crowe ve Leonardo DiCaprio için sert sözler sarf etti.

Google Haberlere Abone ol
Bu sözler kavga çıkarır! Oyuncu, meslektaşlarını böyle bombaladı!

Esquire dergisinin Aralık 2013 sayısının kapağında yer alan röportajda, DiCaprio ile bir kez basketbol oynadıklarını ifade eden Clooney, "Oyundan önce çok konuştu ama fena yenildi. Oyunla oyun hakkında söyledikleri bana insan hayatında gerçekleri söylemenin önemini hatırlattı" dedi.



Ancak Clooney'nin menajeri daha sonra yaptığı açıklamada Clooney'nin bu sözlerinin altında DiCaprio'yu iğnelemek gibi bir amaç olmadığını söyledi.



Bununla birlikte Clooney kendisini 2005 yılında verdiği bir röportajda "satılmış" olmakla itham eden Crowe hakkındaki sözlerinden geri adım atmadı.



Ünlü aktör Esquire'a, Crowe için, "Gerçek şu ki Crowe bana, hakareti nedeniyle özür dilemek amacıyla bir şiir kitabı gönderdi. Benimle bir kavga başlattı ve bunu yapmasının hiçbir nedeni yoktu. 'George Clooney, Harrison Ford ve Robert De Niro satılmıştır' dedi. Ben de bir açıklama yaptım ve dedim ki, 'Muhtemelen haklıdır çünkü Bob ve Harrison ve ben bir grup kurmayı düşünüyorduk ve ünümüzü kötüye kullanmış sayılabilirdik.' Tam da bu noktada Crowe bana saldırdı. Kim olduğunu zannediyor ki? Frank Sinatra özentisi. Bana resmen saldırdı. Ben de ona bir not göndererek 'Dostum, iki ünlü kişi kavga ettiğinde başarılı olan tek insanlar People (İngilizce insanlar) dergisidir. Ne halt ediyorsun?' dedim" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin