'Bu piyasada psikolojin kuvvetli olmalı'

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, ‘Hadi Be’ye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Bu piyasada psikolojin kuvvetli olmalı'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, ünlü şarkıcı Tuğba Özerk oldu. Hayli keyifli anların yaşandığı 'Hadi Be' canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Tuğba Özerk, samimi açıklamalarda bulundu.



Özgür sevgilim değil, kardeşim



Özgür Adıgüzel’le hazırladığı “Dersimiz Aşk” şarkısıyla adından söz ettiren Tuğba Özerk, hakkındaki aşk dedikodularına yanıt verdi: “Özgür yurtdışında yaşıyor. Güzel işler yapan bir DJ arkadaşım. 15 senelik, çok sevdiğim bir arkadaşım. Öyle her yerde yazıldığı gibi sevgilim falan değil. Yakalandık da magazinde. Kardeşim gibi bir arkadaşım Özgür. Yeni evlendirdik zaten onu. Sevgilim yok.”



Aşkta bütünlemeye kaldım



Emre Saygı’nın “Dersimiz Aşk” şarkısının adından yola çıkarak “Ders verecek kadar aşka hakim misin?” sorusunu yönelttiği Tuğba Özerk’in yanıtı şöyle oldu: “Ben bütünlemeye kaldım çoktan. Bence onu becerebilen de yok. Bu aşk işleri biraz karışık. Ama bu kadar şarkı yapıldığına göre demek ki konu derin.”



‘Lo Lo Lo’yu söyleyen, mayokinili cici kızdım



Tuğba Özerk, “İlk şarkından bu yana nasıl bir değişim geçirdin?” sorusu üzerine şöyle konuştu: “Çok şey değişti. Bir kere besteciliğim çok gelişti, çok değişti. Kendimi yansıtabildiğim şarkıları yazıp piyasada öyle ayakta kaldım ve insanlardan hep bir duruşum olduğunu duydum. İlk çıktığımda mayokinili, ‘Lo Lo Lo’yu söyleyen cici bir kız gibiydim. Ondan sonra Sezen Aksu parçaları söylemem ve vokal performansımla geçmişime biraz baktılar. Sezen Aksu okulu olsun, konservatuvar olsun, insanların onları görmeleri, akabinde de besteci kimliğimi görmeleri benim için çok önemli oldu. Zamanla daha oturaklı oluyorsun tabii. En önemli değişim o oluyor. Hayata bakış açın biraz daha değişiyor. Daha besteci, daha müzisyen tarafta yaşamaya çalışıyorum.”



Bu piyasada psikolojin kuvvetli olmalı



Tuğba Özerk, müzik piyasası hakkında şöyle dedi: “Biraz karışık bir camia olduğu için, yukarıya çıkarken bir kere psikolojik ve psikiyatrik yönünün çok kuvvetli olması gerekiyor. Çok güçlü olman gerektiğine inanıyorum. O gücü kendine bulamadığın, üzüldüğün zamanlar çok olabiliyor. Kalıcılık çok zor. Kalıcı olabilmek için de güçlü olmam gerektiğini gördüm hep.”



Dedem Karşıyaka Spor Kulübü’nün kurucularından



Hangi takımı tuttuğu sorusuna “Ben Karşıyakalıyım” diye yanıt veren Tuğba Özerk, sebebini şöyle açıkladı: “Dedem Karşıyaka Spor Kulübü’nün kurucularından. Babamlar Karşıyakalı. Amcam Ateş Özerk de basketbol şube başkanıydı çok uzun yıllar. O yüzden zaten aileden Karşıyakalıyım.”



Geç olgunlaştım, 15 yaşındayken suya “bu” diyordum



Tuğba Özerk, geç olgunlaştığını söyledi: “Gelişme çağında geç olgunlaştım. Hiçbir dezavantajını yaşamadım bunun ama. Sadece geç olgunlaştım. Şimdiki çocuklara baktığımda daha ergen olgunlaştıklarını görüyorum. Mesela ben suya ‘bu’ diyordum 14-15 yaşında. Şimdikiler daha farklı. O da jenerasyon farkı herhalde.”



'Bu piyasada psikolojin kuvvetli olmalı'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin