'Bu ilişki Defne Samyeli'ye yaradı!'

Kelebek yazarı Savaş Özbey, Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin ilişkisini kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
'Bu ilişki Defne Samyeli'ye yaradı!'

Hürriyet Kelebek yazarı Savaş Özbey, son günlere damga vuran Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin ilişkisini kaleme aldı.



Savaş ÖZBEY / HÜRRİYET



Bu ilişki Defne Samyeli'ye yaradı! Cem Yılmaz etkisi



Cem Yılmaz’ın zayıflamasında sevgilisi Defne Samyeli’nin etkisi var mı bilemem ama bu ilişkinin getirdiği popülaritenin Defne Samyeli’ne yaradığı kesin.



Cem Yılmaz geçen yazdan bu zamana inanılmaz kilo verip forma girdi. Dış görünüşündeki bu mucizevi değişim için “Defne Samyeli etkisi” diyenler var.Samyeli’yle yaşadığı aşk son bir kamçı olmuş mudur, onu bilemem.Ama 10 küsur kilo verip bir de yağları kasa çevirmek öyle bir-iki ayda olacak iş değil.



Zaten hocası Sami Hamidi’yle ocaktan beri çalıştığını söylüyor Yılmaz.Yani yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan, orası çok net değil. Belki de bu yeni fit haliyle daha çekici geldi Samyeli’ne.



İlişkinin Defne Samyeli tarafındaysa tam bir çarpan etkisi yaşanıyor.Öteden beri müzik yapmak istemiş ama bir albüm de çıkarmasına rağmen istediğini yakalayamamıştı Samyeli.



“İstanbullu Gelin” dizisinin başarısı üstüne bir de Cem Yılmaz popülaritesi eklenince şu anda Türkiye’nin en “sıcak” ve talep gören kadınlarından birine dönüştü.



Samyeli, yaz boyunca Çeşme Alaçatı’daki Grande Beach’te sahne alacak.



Orayla tüm sezon için kaça anlaştı bilinmez ama hariçten fiyat istendiğinde, gecelik sahne kaşesinin 25 bin lira olduğundan söz ediliyor.



“Pahalı değil mi?” diye sordum Alaçatılı bir işletmeci arkadaşıma.“TRT korosu gibi orkestrayla geliyor, ayrıca bir de o kapıdan Cem Yılmaz’ın girdiğini düşünsene. O tanıtımın değerine paha biçilemez” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin