BU DA MURAT İDE'NİN YAZILI AÇIKLAMASI!

Habertürk Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Murat İde, istifasının ardından ilk Medyatava'ya konuşmuştu. Bir de yazılı açıklama gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
BU DA MURAT İDE'NİN YAZILI AÇIKLAMASI!

Öncelikle görevimden ayrılmam nedeniyle gösterdiğiniz ilgiye teşükkür ederim. Bu ya da benzer konularda mecbur kalmadıkça yanıt hakkımı kullanmadığımı ve tekdire bıraktığımı beni tanıyanlar bilir.


Ancak istifa ile ilgili kurumumun adı da geçince şu birkaç cümleyi bilginize sunmak istedim.


Evet istifamı sundum. Ciner Grubu’nda daha önce de görev yaptım. Haber Müdürlüğü, Ankara Temsilciliği, Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı ve Genel Yayın Yönetmenliği gibi mesleki kariyerimdeki en önemli adımları Ciner Grubu’nda attım.


İstifamı sunduğum yönetim, bugüne kadar bana sunduğu olanaklarla güvenini ve desteğini esirgemedi. Bu durum göz önüne alındığında, istifamın, ayrıldığım kurumumdaki bir sorunmuş gibi sunulmasının bilgi eksikliğinden kaynaklandığını görmek mümkün olur.


Bu vesileyle, bugüne kadar bana destekleriyle güç veren ve Kanal 1 Haber’de ortaya çıkan başarıyı alkışlayarak güç katan yönetime ve bu başarının mimarı çalışma arkadaşlarıma bir kez de sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum.


Medya dünyasında son dönemde artan, kırgınlık ve üzüntü dolu ayrılıkları düşündüğümde kendimi şanslı hissediyorum.
Ve Türk televizyonları içinde, alanındaki en iyi isimleri ve en iyi yol arkadaşlarını barındıran Habertürk’e ve Genel Yayın Yönetmenim Erdoğan Aktaş’a da başarılar diliyorum. Onlar için, bir izleyici olarak bile yapabileceğim ne varsa yapacağımdan şüphe olmasın.


Bu duyguların ve sözlerin, istifamla ilgili haberlerinizdeki “bilgi eksikliğini” gidereceğini umuyor, iyi çalışmalar diliyorum.


Murat İDE
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin