Bu akşam bir dizi daha ekran yolculuğuna başlıyor

Kanal D'nin 'İnadına Yaşamak' dizisi bu akşam başlıyor

Google Haberlere Abone ol
Bu akşam bir dizi daha ekran yolculuğuna başlıyor

Kanal D’nin başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış’ın paylaştıkları yeni dizisi “İnadına Yaşamak”, bu akşam saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.



Yapımını Süreç Filmcilik’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu- İnci Gündoğdu’nun  üstlendikleri  “İnadına Yaşamak”ın yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar oturuyor.



Oyuncu kadrosunda; Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış’ın yanı sıra Denise Capezza, Doruk Özermanoğlu , Levent Ülgen, Nilüfer Açıkalın, Pelin Akil, Bülent Polat , Duygu Sarışın, Edip Saner , Açelya Yılhan, Gonca Sarıyıldız , Mahmut Gökgöz , Armağan Oğuz , Kerem Corogil, Alican Albayrak , Koray Ergun,Sedat Kalkavan Evren Erler, Burak Demir ,Taner Cindoruk , Taner Rumeli ve Munis Düşenkalkar yer aldıkları dizinin konusu ise şu şekilde:



6 yıl önce eşleri tarafından terk edilip kendilerine yalnız hayatlar kuran iki yabancının, Zeynep (Sanem Çelik) ve Ali’nin (Murat Ünalmış) kaderleri, geçmişlerinden gelen bir emanet ile bir daha  ayrılmamak üzere kesişir. 



Emanetin adı Çınar’dır. Ali’nin eski karısı ile Zeynep’in eski kocasının 5 yaşındaki korunmaya muhtaç oğulları. Ali ve Zeynep, hayatlarının en zor kararı ile karşı karşıya kalır. Ya bu kimsesiz çocuğu kaderine terk edecek ya da ne pahasına olursa olsun ona kol kanat gereceklerdir. 



Bu karar, bir zamanlar Ali’nin can dostu olan Emir Atasoylu’nun (Oktay Kaynarca) intikam yeminini yıllardır küllenmeyen derin uykusundan uyandırır. Üç yabancı ateşe yürüdüklerinden habersiz, yeni bir hayata doğru yola çıkarlar.





Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle:



Yapım Şirketi: Süreç Filmcilik

YapımcıAli Gündoğdu- İnci Gündoğdu 

Yönetmen: Serdar Akar

Senaryo Uygulama: Gökhan Zincir

Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz

Görüntü Yönetmeni: Selahattin Sancaklı

Genel Sanat Yönetmeni: Şakir Pehlivanoğlu

Oyuncular: Sanem Çelik (Zeynep Erdemlioğlu), Oktay Kaynarca (Emir Atasoylu), Murat Ünalmış (Ali Ayazlı), Denise Capezza (Gina), Doruk Özermanoğlu (Çınar Akkök), Levent Ülgen (Kıbrıslı), Nilüfer Açıkalın (Meryem), Pelin Akil (Sedef), Bülent Polat (Sansar), Duygu Şarışın (Damla), Edip Saner (Rıdvan Akkök),Açelya Yılhan (Asiye Akkök), Gonca Sarıyıldız (Deniz Tekbaş), Mahmut Gökgöz (Sırrı Tekbaş), Armağan Oğuz (Selçuk Özdil), Kerem Corogil (Asım), Alican Albayrak (Çekmece Nuri), Koray Ergun (Cuma (Mubarek)),Sedat Kalkavan (Yazar Niyazi), Evren Erler (Kibritçi), Burak Demir (T. Bilal),Taner Cindoruk (Dilsiz), Taner Rumeli (Avukat Selim), Munis Düşenkalkar (Suna)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin