Brandworks İletişim Danışmanlığı’na yeni marka

Türkiye ve Avrasya’nın en büyük medikal fuarı, Brandworks İletişim Danışmanlığı ile çalışmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Brandworks İletişim Danışmanlığı’na yeni marka

1 Ocak 2016 tarihi itibarıyla Brandworks İletişim ile iş ortaklığı içerisine giren EXPOMED, Brandworks İletişim Danışmanlığı’ndan stratejik iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, kurumsal sosyal sorumluluk, kriz iletişimi ve gündem yönetimi desteği almaya başladı.



Medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği, medikal trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği Türkiye ve Avrasya ‘nın en büyük fuarı EXPOMED, 24-27 Mart 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ‘nde 23. kez sağlık sektörlerinin karar vericilerini bir araya getirecek. EXPOMED, ülkemizde sağlık yatırımlarında önemli rol üstlenmesinin yanı sıra Türk, Balkan, BDT ve Orta Doğu-Kuzey Afrika bölgelerinde önde gelen bir itibara sahip.



Merkezi Taksim-Beyoğlu’nda bulunan Brandworks İletişim Danışmanlığı, Özdilek Holding (Özdilekpark İstanbul AVM, Özdilek Tekstil, River Plaza), Wyndham Grand İstanbul Levent, Çilek Mobilya, Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği-TETSİAD, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği-MOSDER, Geberit, Legrand, Bticino, Anel Grup (Anel Enerji- Anel Elektrik- Anel Doğa- Anel Marine-Galeri 5-Çelikel Eğitim Vakfı-Anel Sis), Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Çağatay Öztürk, Home Store, Jiva Beach Resort – Fethiye, TÜYAP, MARU mimarlık teknolojileri gibi birçok markaya hizmet sunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin