Boyut Film'den 'Cansu Dere' açıklaması

Oyuncuyla ilgili çıkan haberlere, yapım şirketinden açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Boyut Film'den 'Cansu Dere' açıklaması

Geçtiğimiz günlerde gazetelerde yer alan, Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizi projesi 'Firuze' için Cansu Dere’ye teklif götürdüğü haberleri ile ilgili Boyut Filmin sahibi Murat Tokat yaptığı açıklamada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.



Murat Tokat açıklamasında “Basında yer alan “Firuze’nin oyuncu kadrosu için Cansu Dere ile görüşüldü; ancak  kabul etmedi” içerikli haberler gerçeği yansıtmadığı gibi, bahsi geçen proje için adı hiç geçmemiş ve kendisine ne Mahsun Kırmızıgül ne de Boyut Film tarafından herhangi bir teklif götürülmemiştir. Ayrıca, bunun dışında başka oyuncularla da adı anılan Kırmızıgül bahsi geçen isimlerle de asla görüşmemiş ve görüşme talebinde de bulunmamıştır” dedi.



Mahsun Kırmızıgül’ün bu sezon dizi film projesi olmadığını, bu yıl sadece sinema filmi çekeceğini açıklayan Murat Tokat bu sebeple dizi ile ilgili hiçbir oyuncuyla görüşmediğini vurguladı.



Şuanda sinema filmi 'Mucize'nin hazırlıklarıyla meşgul olan Kırmızıgül’ün ise çıkan haberlere ilişkin twitter'da yaptığı açıklama şu şekilde:  “Şu an Mucize filminin hazırlık aşamasındayız. Benim başka işlere ayıracak zamanım yok. Üretilen yalan yanlış haberlere inanmayın.” 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin