Boykot iddiasının ardından Cem Yılmaz'dan açıklama!

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar gibi isimlerin boykot kararı aldığı iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Boykot iddiasının ardından Cem Yılmaz'dan açıklama!

Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, "Film yapımcılarıyla salon işletmecileri, özellikle de Mars Grubu birbirine girdi. Film yapımcıları haklarının verilmediğini, promosyonlarla bilet fiyatlarının sürekli yükseltildiğini söylüyor" dedi. Semercioğlu, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar gibi isimlerin bunun üzerine boykot kararı aldığını ileri sürdü.



Ünlü oyuncu Cem Yılmaz, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Kaçamak ve 2 Arada' isimli 60 dakikalık ve bağımsız hikayelere sahip Karakomik Filmler serisinin 6 aydır süren çekimlerinin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Filmin afişini paylaşarak ekip arkadaşlarına teşekkür eden Yılmaz, "Emek verdiğimiz filmlerin en adaletli şekilde seyircisiyle buluşacağı günü bekliyorum. Film bizim, film sizin. Mısıra değil filme bilet alan milyonlarca seyircimize sorumluluğumdur" dedi.



Cem Yılmaz, filmin vizyon tarihi için ise "En yakın sinema salonuna sorarsanız size tarih vereceklerdir" diye yazdı. Yılmaz, daha önce filmin ocak ayında vizyona gireceğini açıklamıştı.



Boykot iddiasının ardından Cem Yılmaz'dan açıklama!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin