'Boşanır boşanmaz Avşar’a mesaj attı'

Sadettin Saran, Emek Külür'den 20 Eylül'de anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Google Haberlere Abone ol
'Boşanır boşanmaz Avşar’a mesaj attı'

Sabah yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında, Emek Külür'le evlilikleri 20 Eylül'de sona eren Sadetti Saran'ın, boşanmasının ardından Hülya Avşar'a mesaj attığı söyledi.



Bülent CANKURT / SABAH



Boşanır boşanmaz Avşar’a mesaj attı



Sadettin Saran, Hülya Avşar'ı unutamamış!



2012 yılında nikah masasına oturduğu Emek Külür ile 20 Eylül'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanan taze dul Sadettin Saran'ın uzun süre bekar gezmeye niyeti yok gibi! Emek Külür ile evli kaldığı beş yıllık dönemde katıldığı davet sayısı beşi geçmeyen ancak son dönemdeki neredeyse her davette boy gösteren Saran ile ilgili bomba bir haberim var.

Henüz 10 gün önce bekar kalan Sadettin Saran, Emek Külür'den önce evliliğin eşiğinden döndüğü Hülya Avşar'ın gönlünü tekrar almak için girişimde bulunmuş!



UMDUĞUNU BULAMAMIŞ!



Evet, yanlış okumadınız... Sadettin Saran, dört yıl büyük aşk yaşadığı, nikah masasının eşiğinden döndüğü Hülya Avşar ile tekrar o eski mutlu günlerine dönmek istiyormuş. Hülya Avşar'ın nabzını ölçmek için ilk girişimde bulunup ona bir SMS atmış. Hülya Avşar, Saran'ın SMS'ine cevap vermiş ama bu hiç de umduğu gibi bir cevap olmamış.

Üstelik Saran'ı, sosyal medyada her mecrada engellemiş.

Hatırlarsanız Hülya Avşar, katıldığı bir televizyon programında, ilişkilerinde hep terk eden tarafın kendisi olduğunu, sadece Saran tarafından terk edildiğini itiraf etmişti. İlk denemesinde umduğunu bulamayan Sadettin Saran'ın cesaretine şaşırdım doğrusu! Bakalım, Hülya Avşar'ın kalbini yeniden kazanmak için yeni bir girişimde bulunacak mı?



İLK KRİZ 2 YIL ÖNCE ÇIKMIŞTI



Kısa bir flört döneminin ardından Eylül 2012'de sade bir törenle evlenen Sadettin- Emek Saran'ın mutluluğuna ilk gölge, iki yıl önce düşmüştü! Saran çiftinin evliliğinin üzerinden yine kara bulutlar dolaştığını, 30 Ağustos'ta ilk bu köşede okumuştunuz. Keşke ikinci buhranı da atlatabilselerdi ama olmadı, 20 Eylül'de tek celsede boşandılar.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin