Bomba iddia! Abdülkadir Selvi'ye uçak yasağı mı geldi?

Gazeteci Yavuz Oğhan'dan dikkat çeken iddia...

Google Haberlere Abone ol
Bomba iddia! Abdülkadir Selvi'ye uçak yasağı mı geldi?

Gazeteci Yavuz Oğhan, hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi'yle ilgili gündem yaratacak iddialarda bulundu.



Oğhan, bidebunuizle.com sitesinde kaleme aldığı yazıda; Selvi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağına binen gazeteciler listesinden çıkarıldığını öne sürdü.



Cumhurbaşkanlığı uçağının müdavimleri olan muhafazakar medyanın önemli isimlerinin listeden çıkarıldığını belirten Oğhan; "Artık, her platformda Ak Partiyi savunan, icraatlarını öven, hemen hemen aldığı her kararın arkasında duran Selvi fotoğraf karesinde yok" dedi.



İşte, Oğhan'ın o yazısı:



Saray oyunları…



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özellikle yurt dışı seyahatlerine çıkarken, yanına gazetecileri de alır ve mesajlarını havada verir. Tıpkı önceki dönem devlet adamlarının yaptığı gibi.

Medya dünyasında o uçakta olmak önemlidir, bir kriterdir. Bunu Erdoğan da Erdoğan’a yakın isimler de bilir. Bu bilinçle o uçakta sık sık yolcu isimleri değişir. Özellikle merkez medya gösterdiği performansa göre uçağa davet edilir ya da isimler davetli listesinden çıkartılır.



Son günlerde Ankara Cumhurbaşkanlığı uçağının müdavimlerinden, muhafazakar medyanın önemli isimlerinin listeden silinmesini konuşuyor.



O isimlerin başında Abdülkadir Selvi geliyor.



Selvi’yi tanıyorsunuz, Erdoğan’ın, davanın yılmaz savunucuları arasında bir numara. Liderlerin uçağında onsuz bir fotoğraf görmek son döneme kadar hemen hemen imkansızdı. Ama artık, her platformda Ak Partiyi savunan, icraatlarını öven, hemen hemen aldığı her kararın arkasında duran Selvi fotoğraf karesinde yok.



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin