Bodrum Masalı'nın yıldızı Alperen Duymaz, hangi dev bütçeli filmde başrol oynayacak?

'Bodrum Masalı' dizisinin yakışıklı yıldızı Alperen Duymaz, iddialı bir sinema filminde rol almaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bodrum Masalı'nın yıldızı Alperen Duymaz, hangi dev bütçeli filmde başrol oynayacak?

Yeni sezonda da devam edeceği açıklanan "Bodrum Masalı" dizisinin yakışıklı yıldızı Alperen Duymaz, iddialı bir sinema filminde rol almaya hazırlanıyor.



Dizide canlandırdığı Ateş karakterindeki başarısıyla beğeni toplayan genç yıldız, "Direniş Karatay" filmiyle el sıkıştı. Alperen Duymaz, son yılların en büyük bütçeli yapımlarından olan filmde, ana karakterlerden Kutay'a can verecek. Anadolu Selçuklu Devleti'ne damga vuran devlet adamı Emir Celalettin Karatay'ın hayatını beyazcama aktaracak olan filmde usta aktör Mehmet Aslantuğ'un oğlunu canlandıracak olan Alperen Duymaz, at binme ve kılıç kullanma derslerine başladı. Çekimler 1 Temmuz'da Konya'da başlayacağı için yakışıklı yıldız, hızla çalışmaya başladı ve son 2 gündür nefes almadan hızlandırılmış eğitime başladı.



Dizinin ana kadın karakterlerinden Maral rolünü Ece Yaşar, diğer karakter Türkan'ı ise Burcu Özberk canlandıracak. Selman Kayabaşı'nın senaryosunu yazdığı filmin genel yönetmenliğini Serdar Akar yapacak. Filmde Karatay rolüne Mehmet Aslantuğ, Ahi Evran karakterine ise Fikret Kuşkan hayat verecek. 40 kişilik bir kostüm ekibinin çalıştığı "Direniş Karatay" filmi için Konya'da 7 ay boyunca 200 kişinin çalıştığı büyük bir plato kuruldu. Filmin çekimlerinin 3 ay sürmesi planlanıyor. 



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin