BluTV'den yeni bir yerli hikaye: Pavyon

'Pavyon', ilk bölümüyle çok yakında BluTV izleyicisiyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
BluTV'den yeni bir yerli hikaye: Pavyon

Ürettiği özgün içeriklerle adından sıkça söz ettiren BluTV, Adana’nın ardından bu sefer Ankara’nın karanlık ama bir o kadar da ışıltılı gece hayatına izleyicilerini davet ediyor. Yeşilçam filmlerine konu olan ve bugün de popüler kültürün bir parçası haline gelen 'oldukça yerli' gece hayatı, 5 bölümden oluşan mini kurmaca belgesel dizi ‘Pavyon’ ile masaya yatırılıyor.





BluTV, Temmuz ayı sürprizlerine bir yenisini daha ekliyor. Senaryosunu ve yönetmenliğini Sami Öztürk’ün üstlendiği, yapımcı koltuğundaysa Enver Arcak’ın oturduğu 'Pavyon' adlı mini belgesel dizi, ilk bölümüyle çok yakında seyircilerle buluşuyor.



BluTV'den yeni bir yerli hikaye: Pavyon



Toplam 5 bölümden oluşan bu heyecan verici yapımda, ekran başındakiler özellikle kozmopolit yapısından ötürü Ankara’yla özdeşleşen pavyon kültürünün perde arkasına davet edilecek. Mekan işletmecilerinden şarkıcılara,müdavimlerdenkonsomatrislere kadar pavyonda çalışan pek çok figürün hikayelerini anlattığı seride Yeşilçam filmlerinde erkeklerin kadınları kurtararak kahramana dönüştükleri pavyonların aslında hiç de anlatıldığı gibi yerler olmadığı fikri işleniyor.



BluTV'den yeni bir yerli hikaye: Pavyon - Resim : 2



'Vesikalı Yarim' filminden bir görüntüyle açılan seri, ilk bölümünden itibaren kendi kuralları dahilinde oluşan bu eğlence kültürünü insan-mekan-müzik ilişkisi üzerinden ele alarak yalın ve objektif bir üslupla aktarıyor.



BluTV'den yeni bir yerli hikaye: Pavyon - Resim : 3



BluTV'den yeni bir yerli hikaye: Pavyon - Resim : 4


Etiketler BluTV Ankara belgesel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin