BluTV, Avrupa'daki atılılarına devam ediyor!

Dijital platform, Wirecard ile önemli bir ortaklığa adım attı.

Google Haberlere Abone ol
BluTV, Avrupa'daki atılılarına devam ediyor!

Sadece ürettiği ve izleyicilerle buluşturduğu içerikleriyle değil, dünya çapındaki teknolojik atılımlarıyla da dikkat çeken BluTV, Almanya’dan tüm dünyaya yayılarak büyüyen dijital ödeme platformu Wirecard ile önemli bir ortaklığa adım attı.



Yaklaşık 4 milyon kullanıcıya sahip olan ve ‘Masum’la başladığı yolculuğuna pek çok orijinal içerik ile dünya çapında geniş kitleler tarafından takip edilen yapımlarla devam eden BluTV, teknolojik gelişmeler konusunda da global sahada yeni atılımlar yapmaya devam ediyor.



Dijital platform, Almanya’da kurulduktan kısa bir süre sonra dünyanın en hızlı büyüyen ve en yenilikçi çevrimiçi ödeme platformuna dönüşen Wirecard ile işbirliğine imza attı. Marka, bu yeni atılımla BluTV’ye başta Almanya olmak üzere Avrupa çapında dijital ödeme seçenekleri sunacak.



BluTV’nin uluslararası pazarlardan sorumlu yöneticisi Alptuğ Çopuroğlu, bu yeni gelişmeyi şu sözlerle özetledi:



"Türkiye’nin gerçek anlamda küreselleşen ilk dijital platformu olarak yanımızda dünya çapında uzmanlığı olan bir ortağımızın olmasından mutluluk duyuyoruz. Wirecard’ın dijital ödemeler konusundaki uzun süredir devam eden deneyimi, yayıncılık anlamında Türkiye’nin ötesinde de büyümemize yardımcı olacak. Platformumuzun zengin içeriğini dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca izleyiciye daha kolay ulaştırmak istiyoruz."



Wirecard’ın pazarlama direktörü Boris Bongartz ise dünya çapındaki dijital platformların son bir yılda yaşadığı artışa dikkat çekerken, BluTV ile imza attıkları bu ortaklık ile "Dünyanın neresinde olursanız olsun, harika televizyon içeriğinin keyfini çıkarın" şeklinde açıkladıkları temel hedeflerine odaklandıklarını dile getiriyor.



BluTV, Avrupa’yla birlikte Orta Doğu, Kuzey Afrika, Kuzey ve Güney Amerika gibi pazarlarda da atılımlarına devam ederek konumunu her geçen gün güçlendiriyor.



BluTV, Avrupa'daki atılılarına devam ediyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin