BKM Mutfak'tan sahnede bahar şenliği

Doğu Demirkol, Bülent Beyin Hikayesi, Alper Kul, Mesut Süre gibi isimler seyirciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
BKM Mutfak'tan sahnede bahar şenliği

BKM Mutfak organizasyon, mart ayı boyunca Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde tek kişilik gösteri, stand - up, talk şov ve tiyatro oyunlarıyla toplam 43 kez perde açarak erişilmesi güç bir sayıyla seyircilere keyifli saatler yaşatacak.



Sahnelere bahar şenliği...



Doğu Demirkol, Bülent Beyin Hikayesi, Alper Kul, Mesut Süre, Okan Çabalar, Yusuf Bilal Altıntaş, Çok da Fifi, Abur Cubur, İlker Gümüşoluk ve Sevimli Dostlar, mart ayı boyunca çeşitli il ve ilçelerde perde açacak.



BKM Mutfak'ın 1 Mart'ta 'Bülent Beyin Hikayesi' adlı tiyatro oyunuyla başlayacak olan bahar şenliği, İstanbul, Bandırma, Gönen, Adana, Denizli, İzmir, Ankara, Eskişehir, Konya, Kayseri, Bursa ve Antalya'da tek kişilik gösteri, stand up, talk şov ve tiyatro oyunuyla toplam 43 kez sahne olacak.



BKM Mutfak, Doğu Demirkol, Alper Kul, Mesut Süre Okan Çabalar, Yusuf Bilal Altıntaş, 'Çok Da Fifi', İlker Gümüşoluk'un tek kişilik gösterileriyle 'Bülent Beyin Hikayesi' ile 'Sevimli Dostlar' tiyatro oyunlarıyla ve 'Abur Cubur' ise talk şov olarak seyirciye keyifli saatler yaşatacak.



BKM Mutfak'tan sahnede bahar şenliğiBKM Mutfak'tan sahnede bahar şenliği - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin