Bizim Fest Zeytinli Festivali'nin kadrosu açıklandı!

Merakla beklenen #BizimFest kadrosu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Bizim Fest Zeytinli Festivali'nin kadrosu açıklandı!

Ben Fero, Haluk Levent, Redd, Zakkum, Can Bonomo, Edis, Aylin Aslım, Sagopa Kajmer, Büyük Ev Abluka, Gazapizm gibi isimlerin olduğu BizimFest, Zeytinli’de müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.



'Özgürlük bizim, gençlik bizim, festival bizim, müzik bizim, eğlence bizim'



Bu yazın en renkli ve coşkulu festivallerinden #BİZİMFEST 25, 26, 27, 28 Temmuz  tarihleri arasında Man Yapım tarafından Zeytinli Altınkum Dalyan Sahili’nde onbinlerce kişinin katılımı ile gerçekleşecek.



Şanına yakışan bir etkinlik hazırlayan, Motto’sunun eğlence olduğu 150 dönümlük arazi içerisinde düzenlenen Bizim Fest Zeytinli Festivali, ana sahnesinde 35 grup ve müzisyeni ağırlamaya hazır.



Merakla beklenen BizimFest kadrosu açıklandı



Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayacak müzikseverleri ile 4 gün sürecek festivalde, rock, elektronik, rap gibi müzik tarzlarının yanı sıra her günün sonunda gerçekleşecek after partilerde, Anıl Piyancı, Gazapizim, Şehinşah haricinde tanınmış dj’ler ard arda sahne alarak sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin dozunu arttıracak.



Festival, bu yıl ana sahnede ilginç ve öze grupların yanı sıra kitlelerin yakından takip ettiği sıkı isimler performanslarına ev sahipliği yapacak. Festivalin ilk günü 25 Temmuz Perşembe; Ben Fero, Redd, Zakkum, Emir Can İğrek, Ozbi&Gülce Duru, Mavi Gri, Sonraki İstasyon, 26 Temmuz Cuma; Can Bonomo, Büyük Ev Ablukada, Kuratalan Ekspress, Ahmet Aslan, Yener Çevik, Vera, Öfkeli Kalabalık, 27 Temmuz Cumartesi; Haluk Levent, Yüksek Sadakat, Oğuzhan Uğur, Ufuk Beydemir, Eda Baba, İkiye On Kala, Kubilay Karça, 28 Temmuz Pazar; Edis, Sagopa Kajmeri Aylin Aslım, Selçuk Balcı, Necative Saykolar, Pelin Gedik, Bağzıları, Emre Şahin gençleri kaliteli müzikle buluşturacak.



Festival kapsamında yalnızca konserler değil, alan içinde kurulan yerlerde oyunlar, su sporları, color party, yarışmalar, turnuvalar, e-spor, sanat atölyeleri, kitap çadırları, şişme oyun grupları, zeka atölyeleri, yarışma parkuru, sokak tiyatrosu gibi farklı tarzlarda eğlenceli aktiviteler, gün boyu gençlerin deniz ve güneş haricinde konser saatine kadar keyif dolu anlar yaşamasını sağlanacak.



BizimFest’in resmi internet sitesinden ve biletix’ten tek gün giriş, kombine, kamp+ kombine ve avantajlı 2. dönem biletlere kolay şekilde ulaşmanın haricinde Leman Kültür ve Türkiye’nin bir çok yerinde bulunan bilet satış noktalarından ulaşmakta mümkün.



Bizim Fest Zeytinli Festivali'nin kadrosu açıklandı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin