'BİZİM BÜYÜK ÇARESİZLİĞİMİZ'E YABANCI BASINDAN ÖVGÜ

61. Berlin Uluslararası Film Festivali’nde dünya galasını yapan ve 15 Nisan'da Türkiye'de vizyona girecek olan "Bizim Büyük Çaresizliğimiz" filmi yabancı basından övgü aldı.

Google Haberlere Abone ol
'BİZİM BÜYÜK ÇARESİZLİĞİMİZ'E YABANCI BASINDAN ÖVGÜ

Dünya galasını geçtiğimiz günlerde 61. Berlin Uluslararası Film Festivali’nde yapan, Seyfi Teoman’ın ikinci uzun metrajlı filmi Bizim Büyük Çaresizliğimiz basın ve gala gösterimiyle dünya basının karşısına çıktı. 15 Nisan’da vizyona girecek filmi merakla bekleyenler için dünya basınından ilk görüşler şu şekilde:


 


·         “Filmin ismine aldanmayın. Romantik komedi tadındaki filmin hikayesi, Hollywood yeniden çevrimi için kayda değer bir potansiyel taşıyor. Film festivallerin gözdesi olmaya aday olan Bizim Büyük Çaresizliğimiz kendi ülkesinde de ciddi bir seyirci rakamına ulaşabilir.” Neil Young (Hollywood Reporter)


 


·         “Seyfi Teoman, bir üçlü ilişki hikâyesini, en ufak detaylara muazzam bir dikkat göstererek büyük bir aşkla anlatıyor ve izleyiciyi iki saat boyunca ekrana kilitliyor.” Jan Schulz-Ojala (Der Tagesspiel)


 


·         “Bizim Büyük Çaresizliğimiz’e Hollywood’un ilgi göstereceğini düşünüyorum. Yeniden çevrim için oyuncu önerimi yapayım: Kesinlikle Vince Vaughn düşünülmeli.” Jonathan Romney (Screen Daily)


 



 


Derin bir dostluğun ve aşkın sınırlarını zorlayan sevginin hikâyesini konu alan filmin başrollerinde İlker Aksum, Güneş Sayın ve Fatih Al yer alıyor. Barış Bıçakçı’nın aynı adlı romanından senaryosunu Seyfi Teoman ve Barış Bıçakçı’nın birlikte yazdığı filmde ayrıca Taner Birsel, Baki Davrak ve Mehmet Ali Nuroğlu da rol alıyor.


 


Bizim Büyük Çaresizliğimiz filminin teaserlar’ı Berlin Film Festivali öncesinde sinemada ve internet ortamında yayınlanmıştı. Filmin fragmanı da festival sonrasında sinemalarda gösterilmeye başlandı. Fragmana aynı zamanda filmin resmi web sitesi www.bizimbuyukcaresizligimizfilmi.com ile Facebook ve Vimeo sayfalarından da ulaşmak mümkün.  


 



 


 


Bizim Büyük Çaresizliğimiz Resmi Facebook Sayfası:


www.facebook.com/BizimBuyukCaresizligimiz


 


Bulut Film Vimeo Kanalı:


www.vimeo.com/bulutfilm


 


Filmden görseller, teaser’lar ve fragmanın yüksek çözünürlüklü halini indirmek için:

www.bizimbuyukcaresizligimizfilmi.com/kategori/24/basin-odasi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin