'Biz Oktay'la aşk meselesini hallettik'

Deniz Çakır ve Derya Alabora, Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Biz Oktay'la aşk meselesini hallettik'

Derya Alabora ile iki kişilik oyunları 'Beyaz'la tiyatro sahnesinde boy gösteren Deniz Çakır, kendisini Bebek Otel'e kapattığı yönündeki iddialara yanıt evrdi. "Niye kendimi kapatayım, deli miyim?" diyen Çakır, "Magazinciler benden dramatik bir karakter yaratmaya çalışıyor. Öyle biri değilim ben. Beni azıcık tanıyanlar bilirler. Eğer çok dramatik bir karakter görmek istiyorlarsa, oyuna gelsinler, orada dramatik bir karakteri oynuyorum ama Deniz öyle birisi değil" dedi.



'Beyaz'da Çakır'a eşlik eden Derya Alabora, Hollywood’daki taciz skandalı sonrası Catherine Deneuve'ın “Abarttınız, cinsel özgürlüğü öldürecek noktaya getirdiniz meseleyi’’ sözlerini eleştirdi. "Ben hiç abartıldığını düşünmüyorum" diyen Alabora, " Bildiğin şiddet bu. Azı çoğu olmaz... Kadına şiddet dünyanın neresinde yapılırsa yapılsın korkunç bir şey. İnsanlar şimdi yavaş yavaş söyleyebiliyorlar yaşadıklarını" ifadesini kullandı.



Cengiz SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



Biz Oktay'la aşk meselesini hallettik



Deniz, Oktay Kaynarca’yla doğum gününde dans ederken çekilmiş samimi görüntüleriniz vardı. Ardından “aşk yeniden” haberleri çıktı.



- Deniz Çakır: Benim her gün görüştüğüm partnerim, iyi arkadaşım. Dans etmesek saçma olur. Neden dans etmeyeyim ben doğum gününde Oktay’la? Kiminle dans edeyim Oktay’ın doğum gününde? Gidip başka biriyle dans etsem, o saçma olur.



Eski sevgiliyle aynı sette olmak... Zor değil mi?



- Deniz Çakır: Yoo...



Bir duygusal bağ kuruluyor, aşk yaşanıyor. Sonra ilişki bitiyor. Ve hiçbir şey yokmuş gibi profesyonel hayat devam mı ediyor?



- Deniz Çakır: O kadar mekanik bakmıyorum. Genelleyemem de böyle şeyleri ama biz Oktay’la o meseleyi hallettik. Hep öyle olur diyemem ama biz başardık. Çünkü insan olarak birbirimiz seviyoruz her şeyden önce. Sıkıntı yaşamıyoruz.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin