'Birilerine kiralasın, peşkeş çeksin diye bu topraklar için savaşmadı'

Fatih Portakal'dan Seyit Onbaşı'lı Kaz Dağları paylaşımı.

Google Haberlere Abone ol
'Birilerine kiralasın, peşkeş çeksin diye bu topraklar için savaşmadı'

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Kaz Dağları'ndaki altın madeni için yapılan ağaç katliamıyla ilgili paylaşım yaptı. Başarılı sunucu; 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin kahramanı Seyit Onbaşı'nın fotoğrafını paylaşarak, #KazdaglarinaDokunma etiketiyle çalışmalara tepki gösterdi.



18 Mart Çanakkale zaferinin kahramanlarından Seyit Onbaşı'nın fotoğrafını paylaşan Fatih Portakal, kahraman askerin Kaz Dağları'nda yaşadığını belirterek #KazdaglarinaDokunma etiketiyle paylaşımda bulundu.



'Birilerine kiralasın, peşkeş çeksin diye bu toplaraklar için savaşmadı'



"Çanakkale’de o zamanın düşmanlarına geçit vermeyen kahramanlardan Seyit onbası. Yaşamı Kaz dağlarinda sürdü. Yaptığı odun kömürünü satıyordu. O ve niceleri, bugünün yönetenleri oraları birilerine kiralasın, peşkeş çeksin diye bu toplaraklar için savaşmadı. #KazdaglarinaDokunma"




Çanakkale’de o zamanın düşmanlarına geçit vermeyen kahramanlardan Seyit onbası. Yaşamı Kaz dağlarinda sürdü. Yaptığı odun kömürünü satıyordu. O ve niceleri, bugünün yönetenleri oraları birilerine kiralasın, peşkeş çeksin diye bu toplaraklar için savaşmadı. #KazdaglarinaDokunma pic.twitter.com/Zn2Bta0ljs


— fatih portakal (@fatihportakal) August 7, 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin