Birce Akalay'dan Siyah Beyaz Aşk'a duygusal veda

Ünlü oyuncu, ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisine, Instagram hesabından veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Birce Akalay'dan Siyah Beyaz Aşk'a duygusal veda

Ünlü oyuncu Birce Akalay, Kanal D'nin final yapan ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisine, Instagram hesabından veda etti.



Birce Akalay, rol arkadaşı İbrahim Çelikkol'la bir fotoğrafını şu nokta paylaştı:



"Siyah Beyaz Aşk 10 aydır devam eden bir şahane serüvendi.Aslı’yı çok sevdim,hikayenin içinde her ne kadar zaman zaman onu bulmakta zorlansamda,bu yolculukta onu elimden geldiğince bırakmadım ve iyi davrandım.

Bu zaman zarfında ilk ve en büyük teşekkürümü canım İbo’ma etmek istiyorum.Çünkü ne zaman düşse içimden bir yaprak önce o tuttu elimden.Her anımız son güne kadar çok keyifliydi.İyi ki varsın @ibrahimcelikkol41 ...

Sonra bu hikayede hepimizden çok daha uzun saatler sette tüm varlığıyla çalışan yönetmenlerimiz ve emekçi arkadaşlarıma, birlikte oynamaktan onur ve gurur duyduğum oyuncu büyüklerim ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim.Takım olduğumuzu hep hissettim ve bu emeği sizinle paylaşmak harikaydı.

...

Zaman zaman aşırılıklarına kızdığım bazı arkadaşlar ve durumlar olsa da bizi son bölüme kadar izleyen ve sahiplenen güzelim seyircimize ve fandoma da kucak dolusu sevgiler ve bin teşekkür.

Sevginiz bize hep iyi gelecektir.

...

Yolun başına dönersek,hikayesine ruh üfleyebileceğime inanıp bana emanet eden canım @eylemmmc @semaergenekonsizinle yeniden buluşmak kader değildi.İyi ki varsınız.

...

ve bizleri birbirimizle ve bu hikayeyle buluşturan sevgili yapımcılarımız Lale Eren,Ayşe Durmaz ve Emel Sakarya’ya ve beraberinde @kanald ailesine teşekkürü borç bilirim.

...

Hayat herkesin gönlüne göre aksın..

Sevgiyle.."






 


BirceAkalay ☮ (@birceakalay)'in paylaştığı bir gönderi (28 May, 2018, 11:37öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin