Bir taciz itirafı da o isimden!

FOX TV'deki 'Yasak Elma'nın 'Halit'i Talat Bulut'un (62), 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Şimşek'i sette taciz ettiği söylenmişti.

Google Haberlere Abone ol
Bir taciz itirafı da o isimden!

Talat Bulut hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor... İşte Benim Stilim yarışmacısı Ezgi Baylar da Talat Bulut'un video atarak kendisini taciz ettiğini açıkladı.



Bir taciz itirafı da o isimden!



SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU



Kendisinin de Talat Bulut tarafından taciz edildiğini sosyal medya hesabından duyuran Ezgi Baylar'a kısa sürede binlerce destek mesajı geldi.



Özge Şimşek, ''Kravatını bağlarken beni dudağımdan öptü'' dediği usta oyuncuya dava açmış, yapımcı Fatih Aksoy da Talat Bulut'un sözleşmesini feshedebileceğini açıklamıştı.



Talat Bulut kendini şu sözlerle savundu: ''Karavanda iç çamaşırımla duruyorum, kostümcüler gelip pantolonumu gömleğimi giydiriyor. İsteseydim 6 aydır taciz ederdim. İddialar tamamen yalan.''



'NE TATLI ADAMSIN'



Talat Bulut şu açıklamayı yaptı: ''Kız, istemediğim halde sürekli kravatımı düzeltmek için yanıma geliyor, 'Ne tatlı adamsın' diyordu. Sorun kostümcülere; hepsine sarılır yanaklarından öperim. Samimiyetimi taciz olarak göstermek çok ahlaksızca. Yanlış anlıyorlarsa, bu onların problemi. Bir tecavüz yasasının çıktığını sabah haberlerinde izleyip ilk paylaşan benim. 3 yaşındaki çocuk tecavüze uğradığında tepki gösterdim. Neden insanlar o zaman 'helal olsun Talat' demedi? 2 gündür yurt dışında olan kızım travma yaşadı. Bunun hesabını hukuk önünde verecekler. Fatih Aksoy da bana inandığını söyledi.''



'BENİ DE TACİZ ETTİ'



Öte yandan daha önce Talat Bulut'la bir projede yer alan Hande Ataizi, Talat Bulut'un kendisini de taciz ettiğini iddia etmişti.



Bu gelişmeler sonrası savcılık Talat Bulut hakkında, 'sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı' suçundan soruşturma başlatmıştı.


Etiketler talat bulut taciz
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin