Bir markanın daha PR'ı Weber Shandwick'e emanet!

Global halkla ilişkiler şirketi Türkiye'de yeni bir markayla anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Bir markanın daha PR'ı Weber Shandwick'e emanet!

Dünya çapında faaliyet gösteren halkla ilişkiler ajansı Weber Shandwick, Mayıs itibariyle Alve.com'un halkla ilişkiler ve iletişim faaliyetlerini yürütmeye başladı. 



Geçtiğimiz yıl lanse edilen ve şu ana dek yaklaşık 250 online mağazayı tek bir platform üzerinde bir araya getiren Alve.com, online alışverişseverlerin karşısına fiyat ve ürün karşılaştırma fonksiyonlarının yanı sıra satın alma rehberleri, ürün incelemeleri ve kullanıcıların katılım sağlamasına yönelik değerlendirme araçlarıyla çıkıyor. Teknolojiden modaya, otomotivden spora toplamda 6 ana kategoride ürün arama faaliyeti gösteren Alve.com'un, 2014'ün ilk çeyreği itibariyle sisteminde yaklaşık 3 milyon ürün bulunuyor.



Weber Shandwick Türkiye CEO'su Seda Yalçın işbirliği ile ilgili "Pazara girdiği günden bu yana online alışveriş sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam eden Alve.com ile güçlü bir işbirliği içinde çalışacağımıza inanıyor yaratıcı projelerimizle, gelişmekte olan e-ticaret sektörüne de büyük katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz" dedi.



Alve.com'un Türkiye Direktörü Sarantis Katsikis ise "Dünyanın lider halkla ilişkiler ajanslarından biri olan Weber Shandwick ile çalışıyor olmak bizimiçin büyük mutluluk. Hem Alve.com'un hem de Weber Shandwick'in dinamik ve yaratıcı ekiplerinin işbirliği sayesinde başarılı işlere imza atacağımıza eminiz" diye konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin