BİR CUMHURBAŞI VE FIRST LADY İLK KEZ YATAK ODASINDA POZ VERDİ

İşte Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve eşi Carla Bruni'nin yatak odasında çekilen fotoğrafları...

Google Haberlere Abone ol
BİR CUMHURBAŞI VE FIRST LADY İLK KEZ YATAK ODASINDA POZ VERDİ

Amerikan Vanity Fair dergisinin eylül sayısına, ünlü fotoğraf ustası Annie Leibovitz’in çektiği fotoğraflarla kapak olan Fransa First Lady'si Carla Bruni (40), "Nicolas ile çocuklarımız olmasını çok isterim ama, olmazsa da çok üzülmem" dedi.


Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile evlenen eski top model Bruni, Cumhurbaşkanlığı Sarayı olan Elysee Sarayı'na taşındıktan sonra tüm dünyanın ilgi odağı oldu. Podyumların gözdesiyken bile bu kadar ilgi görmeyen Carla Bruni, First Lady olarak dünya medyasının gündeminden düşmüyor. Bu kez, Vanity Fair için, eşi Sarkozy ile yatak odasında poz vererek bir ilke imza attı. Böylelikle ilk kez bir Cumhurbaşkanı ve First Lady, yatak odasında görüntülenmiş oldu.


Vanity Fair'e verdiği demeçte, Sarkozy’ye çılgınca aşık olduğunu da söyleyen Bruni, "Nicolas’ın ilk karısıyla aramız iyi. Cecilia ile de buluşup yemek yemek isterim. Ancak o henüz buna hazır değil. Nicolas da değil. Öyle büyük bir aşk yaşamışlar ki, hala onun ateşi var içlerinde" dedi.


Amerikan Vanity Fair dergisine kapak olan Carla Bruni-Sarkozy ayrıca, eşi Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin, modellik günlerinde çekilen çıplak resimlerine hiç kızmadığını, tam tersine çok beğendiğini söyledi. www.hurriyet.com.tr

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin