Binlerce kişi mağdur oldu!

pcdepo.com'dan alışveriş skandalı...

Google Haberlere Abone ol
Binlerce kişi mağdur oldu!

İnternetten dizüstü bilgisayar satın almak için sipariş veren binlerce kişinin ödediği paralar buhar oldu... Ne paraları iade edildi, ne de binlerce liralık ürünler adreslere teslim edildi.  Site, siparişleri teslim etmezken şirket merkezi ve depo da kapatıldı.  Yetmedi, söz konusu şirket açıklama yaptı: "Aradaki kur farkını ödeyin siparişinizi 90 gün içinde gönderelim!". Konu ile ilgili telefonla ulaşmak istediğimiz şirket sahibine ulaşılmazken, hukukçular, mağdurların savcılığa başvurmaları gerektiğini söyledi.



Teknoloji dünyası, Norma Bilgisayar Dış Ticaret Şti. (pcdepo.com) üzerinden satışı yapılmasına karşın teslim edilmeyen binlerce ürünle çalkalanıyor. 13 yıla yakın bir süreden beri faaliyet gösteren pcdepo.com isimli e-ticaret sitesi, büyük indirimleri görerek dizüstü bilgisayar satın alan teknoloji tutkunları mağdur oldu. Haftalar geçmesine rağmen sipariş ettikleri bilgisayarlar bir türlü kargoya verilmedi.



MAĞDURLAR HAREKETE GEÇTİ



Dizüstü bilgisayar siparişi veren kişilerin ödediği para 2 bin TL ile 4 bin TL arasında değişiyor. Ödemelerini kredi kartı üzerinde yapan olduğu gibi banka havalesi ile yapan da var.  Birçok kişi, şirketten sağlıklı bir yanıt alamayınca yaptıkları ödemenin iadesi için çeşitli girişimlerde bulunuyor. Kimileri ise Tüketici Hakem Heyetlerine başvurma planı yapıyor.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin