'BİNBİR GECE' ORTADOĞU'DAN SONRA ŞİMDİ DE BALKANLAR'I FETHETTİ

"Binbir Gece" Arap dünyasından sonra Bulgaristan'da da izlenme rekorları kırıyor.

Google Haberlere Abone ol
'BİNBİR GECE' ORTADOĞU'DAN SONRA ŞİMDİ DE BALKANLAR'I FETHETTİ

Ülkenin en büyük özel televizyon kanalları arasında yer alan "Nova Televizia"da hafta içi her gün öğleden sonra kuşağında yayımlanan dizi, 3'üncü sezonuna girdi.


Bulgaristan'da örnekleri sınırlı olan ve dar bütçe ile yapılan benzer dizilerin karşısında büyük beğeni toplayan "1001 Gece"nin izlenme rekorları kırmasının arkasında dizideki karakterlerin ve gelişen olayların Bulgaristan'daki sosyal hayata çok yakın olması yatıyor.


Dizi öylesine büyük ilgi görüyor ki, dizinin oyuncularının yanı sıra seslendirme sanatçılarını da üne kavuşturdu. Bulgar medyası, dizinin ana karakterlerini seslendiren sanatçılarla röportajlar yayımlayarak, izleyici ve okuyucu kazanmaya çalışıyor.


Ülkenin en yüksek tirajlı gazetelerinden "24 Casa" (24 Saat) de dizinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ve Tardu Flordun ile yapılan röportaja geniş yer ayırdı.


"1001 Gece"nin başarısını takip eden Bulgar özel televizyon kanalları başka Türk dizileri ile de yakından ilgilenmeye başladılar. Bazı özel televizyon kanallarının "Gümüş" ve "Dudaktan Kalbe" adlı dizileri yayımlamak üzere girişimlerini sürdürdükleri öğrenildi. www.kanadhaber.com.tr




 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin