BİHTER, BEREN SAAT'İ NE KADAR TAŞIR?

Bihter Beren Saat'in kariyerindeki ivmeyi daha ne kadar yükseltir? 2011 de Beren Saat yılı olabilir mi?

Google Haberlere Abone ol
BİHTER, BEREN SAAT'İ NE KADAR TAŞIR?

FATOŞ KARAHASAN / MİLLİYET



Bihter Beren Saat’i daha ne kadar taşır?



2010 Beren Saat’in yılı oldu.  Bihter’in acılarıyla birlikte şöhreti arttı. Reytingler patladıkça, birbiri ardına reklam anlaşmaları imzaladı. Belli ki, kariyerindeki bu ivme bir süre daha devam edecek. Beren Saat çok güzel bir genç kadın, ancak vasat bir oyuncu. Yakaladığı rüzgarı iyi değerlendirmek istiyorsa, oyunculuk dersleri almalı, kendisini geliştirmeli.
Başarılar takımlarla geliyor. Kanal D ve ekibi, mükemmel bir pazarlama çalışması yürüttü. Reklamlara , PR ve tanıtım çalışmalarına hiç ara vermedi. Medyatava, Milliyet,  Hürriyet, Superpoligon gibi çok izlenen sitelerde,  filmin fragmanları yayınlandı. Beklenti yaratıldı. Fısıltı gazetesi kanalları devamlı açık tıtuldu. Beren’in başarısında internetin çok büyük payı oldu.
İnfomag dergisi ünlü kullanımını konu alan bir çalışmas hazırlıyor. Bana da Rexona reklamları konusunda soru yönelttiler. Rakamlar da gösteriyor. Bihter Rexona’ya iyi gelmiş. Satışlar artmış. Bence bunun nedeni, dizide dekolte giysilerle görmeye alışkın olduğumuz Beren Saat’in güzelliği, gençliği ve kadınsılığıyla, ürünün örtüşmesi. Ve en önemlisi, Beren Saat’le geniş çapta yapılan ilk reklam kampanyası olması. Benzeri bir başarıyı, tekatımlık çıtır kampanyasında da yakalayacağı kesin. Ancak, giderek yüzü eskimeye başlayacağı için, bir sonraki kampanyanın etkisi azalacak. Önümüzdeki sezonda yeni bir dizi Türk halkının aklını başından alınca, Bihter de,  Asmalı Konak , Bir İstanbul Masalı ve Avrupa Yakası’nın oyuncuları gibi mazideki hoş seda olma ihtimaliyle başbaşa kalacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin