‘Big Brother Türkiye' evinde 3. finalist kim oldu?

‘Big Brother Türkiye’nin 3’üncü finalisti, ‘dokunulmazlık görevi’nin galibi bakın kim oldu? İşte yanıtı...

Google Haberlere Abone ol
‘Big Brother Türkiye' evinde 3. finalist kim oldu?

Big Brother Türkiye’nin 3’üncü finalistini belirleyecek ‘dokunulmazlık görevi’ için Gökçen, Onur, Rezan, Seda ve İdil, Arena’ya çıktı. ‘Big Brother Türkiye’nin ilk iki finalisti Arsel ve Sinan, ‘dokunulmazlık görevi’nde yer almadılar, Arena’da arkadaşlarına moral desteği verdiler.



‘Big Brother Türkiye' evinde 3. finalist kim oldu?





‘Big Brother’ın verdiği dokunulmazlık görevinde Gökçen, Onur, Rezan, Seda ve İdil’in, bir yandan denge masasındaki ipi tutmaları, diğer yandan da sehpadaki blokları düşürmeden dizmeleri gerekiyordu. 10 tane bloğu düşürmeden ilk yerleştiren ise oyunun galibi olacak ve adını finale yazdıracaktı.





ONUR’UN HIRSI GALİBİYETİ GETİRDİ                                                              Dokunulmazlık görevine büyük bir hırs ve konsantrasyonla başlayan Onur, 10 bloğu düşürmeden sehpaya dizen ilk kişi ve oyunun galibi oldu. Bu galibiyet aynı zamanda Onur’u ‘Big Brother Türkiye’nin 3. finalisti yaptı.



Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Asuman Krause’nin sunduğu ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece, Pazar akşamları ise ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin