'Big Brother Türkiye' evinin yeni lideri belli oldu!

‘Big Brother Türkiye’ evinde 4. haftanın lideri belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Big Brother Türkiye' evinin yeni lideri belli oldu!

'Big Brother Türkiye’ evinde 4. haftanın lideri Sinan oldu. Oktay’ın, yaşadığı sağlık sorunu nedeni ile yer alamadığı liderlik görevinde, ‘Big Brother’ın verdiği ‘Samanlıkta Sembol Arama’ oyununun galibi olan Sinan, evin lideri olarak, ikinci kez liderlik kolyesini boynuna taktı.



'Big Brother Türkiye' evinin yeni lideri belli oldu!



‘Big Brother’ın verdiği  ‘Samanlıkta Sembol Arama’ görevinde Sinan, saman balyaları ve samanla kaplı parkurda saklı 3 adet dokunulmazlık sembolünü herkesten önce başlangıç noktasındaki askıya astı, butona bastı ve oyunun galibi oldu. Samanların havada uçuştuğu, tozdan gözün gözü görmediği görevde ev halkı oldukça zorlandı. 12 kişinin kıyasıya mücadelesine sahne olan liderlik görevinde birinci olan Sinan, önce dua etti, ardından da ‘Yasin için’ diye bağırarak galibiyetini, hafta sonu elenen Yasin’e ithaf etti. Bu galibiyet Sinan’ı, 4.haftada evin lideri yaptı. Sinan, ‘Big Brother Türkiye’ evinde bu hafta, dokunulmazlığın yanı sıra, muhteşem Liderlik Odası’nın da keyfini de sürecek.



4. HAFTA ELEME LİSTESİ DE BELLİ OLDU



‘Big Brother Türkiye’nin 4. haftasının eleme listesi ise; Tuğra, Rezan, Gökçen ve İdil’den oluştu. ‘Big Brother Türkiye’ ev halkının yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenen ilk isim, 5 oy alan Tuğra olurken, 4’er oy alan Rezan ve Gökçen, ikinci ve üçüncü isimler oldular. Dördüncü isim için ise, Onur ve İdil’e 3’er oy ile eşit sayıda oy çıktı. Big Brother, eleme listesine girecek dördüncü ismi belirleme görevini, evin lideri olan Sinan’a verdi. Sinan, tercihini İdil’den yana kullandı. Böylece, ‘Big Brother Türkiye’ evinin 4. haftanın eleme listesi Tuğra, Rezan, Gökçen ve İdil olarak belirlendi.



Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları saat 21.45’de, eleme heyecanının yaşanacağı ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin