'Big Brother Türkiye' evinde lider kim oldu?

Big Brother Türkiye’de yaşam öyküsüyle dikkatleri üzerine çeken o isim, hem ev halkının hem de izleyicilerin sempatisini kazandı.

Google Haberlere Abone ol
'Big Brother Türkiye' evinde lider kim oldu?

Big Brother Türkiyeye Şırnak’tan katılan ve yaşam öyküsüyle dikkatleri üzerine çeken Sinan kısa sürede hem ev halkının hem de izleyicilerin sempatisini kazandı. Geçen hafta ismi eleme listesinde bulunan Sinan bu hafta ‘Big Brother Türkiye’ evinin lideri oldu.



Şırnak’tan İstanbul’a yük taşıyan bir TIR’a binerek üç günlük seyahatle Big Brother Türkiye evine ulaşan Sinan ikinci haftada Big Brother Türkiye evinin lideri oldu. İlk hafta eleme listesinde adı bulunan Sinan, ipte asılı kalma oyununda 1 saat 37 dakika 10 saniye ipte kalarak ikinci haftada liderliği kazandı.



'Big Brother Türkiye' evinde lider kim oldu?



Dokunulmazlığın yanı sıra, muhteşem Liderlik Odası’nda yalnız kalma hakkını elde eden Sinan, sevincini Liderlik Odası’nın balkonuna çıkarak yaptığı konuşmayla paylaştı. Ev halkına “Ey Big Brother Türkiye halkı lideriniz sesleniyor” diyen Sinan ardından şunları söyledi: “Burada ilk görevim bu evde huzuru, barışı sağlamak. İsteyen kardeşliği barışı sürdürür, isteyen tartışmaya devam eder.”



‘Big Brother Türkiye’ evini, kendi evine ev halkını da ailesine benzeten Sinan, “Bir evde barış ve huzur olmayınca olmaz. Onun için ben ‘Big Brother Türkiye’ evinde barış ve huzuru sağlamaya çalışacağım” diye konuştu.



HAFTANIN LİDERİ SİNAN’IN YAŞAM ÖYKÜSÜ



‘Big Brother Türkiye’ye Şırnak’tan katılan Sinan’ın 14 kardeşi var ve hepsi farklı farklı şehirlerde yaşam mücadelesi veriyor. Hayattaki en büyük idolü, babası. Küçüklüğünden beri birçok işte çalışarak ailesine destek olmaya çalışmış. Yanından ayırmadığı kolyesinde ‘zaafım’ yazıyor ve bunun hayatının en romantik sırı olduğunu söylüyor.  Sinan, ‘Big Brother Türkiye’ elemelerine katılabilmek için, 3 gün boyunca TIR’la yolculuk yaparak İstanbul’a geldi.  ‘Big Brother Türkiye’den 1 milyon lira rekor ödülü kazanıp, tüm ailesini biraraya getirmek istiyor.



ELEME LİSTESİ DE BELLİ OLDU



‘Big Brother Türkiye’nin 2. Haftasında; Gülşen, Gökçen, Onur ve Oktay eleme listesine girdi. Bu dört isimden bir kişi, Cumartesi akşamı ekrana gelecek  haftanın finalindeki elemeyle birlikte ‘Big Brother Türkiye’ evine veda edecek. Evde kalamasını istediğiniz adayın ismini BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonunuzdan Perşembe günü saat 16.00’ya kadar 6400’a gönderebilir, adayınızı destekleyebilirsiniz. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin