'BIG BROTHER' TARİH OLUYOR!

Birkaç yıl öncesine kadar İngiltere'de 8 milyon insanı ekran başına kilitleyen yarışma programı 'Big Brother', reytingleri 2 milyona kadar düşünce sona yaklaştı.

Google Haberlere Abone ol
'BIG BROTHER' TARİH OLUYOR!

Türkiye’de de ‘Biri Bizi Gözetliyor’ (BBG) adıyla yayımlanıp her bölümü ayrı olay yaratan program, The Sun’ın haberine göre artık insanları sıktığı için az izleniyor. Channel 4 dün, programın yapımcı firmayla anlaşma gereği bir sezon daha yayımlanıp gelecek yıl biteceğini duyurdu.
Kanalın yöneticisi Kevin Lygo, programın azalan popülaritesine rağmen hâlâ kârlı olduğunu ancak yeni şeyler istediklerini söylüyor. Öte yandan, ‘içeriden’ bir kaynak, “Gerçek şu ki insanlar programdan sıkıldı. Kanalın içinde bile ‘Big Brother’ı seviyorsanız, ‘cool’ bulunmuyorsunuz. Hazırlayan insanlar bile böyle düşünüyorsa, o işte umut yoktur!” diyor.
Yarışma İngiltere’de kanser nedeniyle ölen ve son ana kadar kamera önünde olan Jade Goody gibi ünlüler yaratmıştı. Son sezonda da iç çamaşırı mankeni Sophie’yle İrlanda’lı bir yarışmacı birlikte olmuş, birkaç ay sonra Sophie’nin hamile kaldığı anlaşılmıştı. Türkiye’deyse BBG adıyla yayımlanan ve özellikle ilk birkaç sezonu büyük ilgiyle izlenen yarışmadan geriye Hülya, Melih, Edi, Eray, Gaye gibi isimlerle birkaç ay süren şöhretleri kaldı. (Radikal)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin